Accor Private Sale kampagne

Accor private sale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Accor Private Sale kampagnen kører igen. Kampagnen gælder for overnatninger på alle hoteller i Accor kæden. Rabatten og prisen afhænger landet og perioden.

Accor Private Sale kampagnen kører til og med den 23. november 2017 og gælder for overnatninger til november 2018. Der er dog forskel mellem regioner.

Tilbud

Når vi går igennem tilbudene, kan vi se et rigtig stort udvalg af deltagene hoteller. Du kan bestille overnatninger på hoteller spredt over hele verden. Rabatten kan løbe op på 50%. Som du kan se nedenunder, er der dog store forskelle.

I Schweiz kan du bestille 2 overnatinger og kun betale for én. I Sydeuropa får du op til 35% rabat og i Holland, Belgien og Luxemborg er rabatten op til 40%.

Accor Private Sale

Jeg kiggede først efter tilbud i Holland og fandt nogle hoteller i Rotterdam. Her får du en fast pris for 2 overnatninger.

Accor Private Sale

I andre europæiske lande, ser tilbudet anderledes ud. For eksempel i Tyskland, Østrig og Sverige kan du bestille 3 overnatninger og betale for to.

Accor Private Sale

På de afrikanske kontinent og i Mellemøsten, finder du rabatter op til 50%.

Accor Private Sale

I Asien, kan du bestille overnatninger helt frem til den 30. november 2018! Det kan være interessant hvis du allerede nu er ved at planlægge en tur østpå.

Accor Private Sale

Har du tænkt dig at gøre brug af denne kampagne? Hvor vil du overnatte? Lad os høre dine erfaringer i vores forum.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *