Anmeldelse: Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Regus Business Lounge finder man ikke kun i lufthavne, men rundt omkring i mange byer. Her tager vi et kig i Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square.

Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square ligger som navnet antyder ved den kendte Nelson Mandela Square plads med et seks meter højt statue af statsmanden. Der er også et stort shopping center af samme navn og det er her man finde Regus kontoret. Når man ikke har den bedste stedsans i et shopping center, kan det godt tage lidt tid at finde det rigtige hjørne. Man skal følge skiltene til West Tower indtil man når til elevatorerne, hvor der er tydelige skilte til Regus.

Sandton er et af de mere velhavende forsteder til Johannesborg. Her finder man, udover mange kontorbygninger, også Sandton Convention Center. Der er en gangbro mellem konferencecentret og shopping centret. Det gør det nemt at besøge Regus når man har behov for at få lavet noget arbejde mens man er på konference.

Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square

Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square

Efter man checker ind ved receptionen er det en lang gåtur gennem gangen med kontorer på begge sider. Til sidst kommer man ud til en dør der går ud på altanen. Det er flot indrettet og højt til glasloftet i shopping centret. De mange parasoller giver en sommerlig indtryk. Ulempen er dog at der kommer en konstant larm fra det shoppende publikum nedenunder.

Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square

Der var en håndfuld mennesker i forvejen og jeg fandt mig selv tilrette i en blød lædersofa i hjørnet. Der var selvfølgeligt en hurtig wifi-forbindelse til at kunne arbejde lidt. Der var nogle stikkontakter spredt rundt omkring i væggen, men husk at tage et sydafrikansk stik med.

Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square

Der er et lille kaffe- og tekøkken, hvor der var et fint udvalg i te.

Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square

Der var også et lille rum indenfor med arbejdspladser.

Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square

Når man ikke kan nøjes med business loungen, er det også muligt at leje et kontor med en arbejdsplads eller et videokonferencestudie.

Regus Johannesburg Sandton Nelson Mandela Square

Kort efter jeg havde sat mig i den dejlige sofa, kom der en mail fra en mulig samarbejdspartner der havde tid til at mødes 20 minutter senere. Selvom det kun tog 5 minutter at gå tilbage på konferencecentret, blev det desværre et kort ophold.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Flot indretning på et stort altan
- Tæt på konferencecenter
- Kaffe- og tekøkken

Cons

- Larm fra shoppingcentret

Mad/drikke

Faciliteter

Komfort

Lokation

Generel Vurdering

Konklusion

Perfekt lokation hvis man skal lidt væk fra konferencecentret og arbejde på laptoppen. Flot indrettet på et stort altan. Kaffe- og te er inkluderet, og selvfølgeligt er der hurtig wifi.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *