Skønne cocktailbarer: Arizona, Sydafrika, Maldiverne m.m.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er altid skønt at sidde med en lækker cocktail på en bar og nyde udsigten, atmosfæren og drømme. Når vi igen kan rejse, får du måske mulighed for at besøge nogle af de barer, vi beskriver i denne artikel.

Cocktails er populære i hele verden. Uanset om der er klassiske drinks som Margarita, Cosmopolitan, Mojito eller de kreative opskrifter fra dygtige bartendere. Men når man skal nyde drinken, så spiller omgivelserne og barens atmosfære også en rolle. Her er et par eksempler på nogle af de smukkeste cocktailbarer i verden, som du kan sætte på listen over steder, du skal besøge.

Udsigt til Scottsdales bjerglandskab

Byen Scottsdale i Arizona er kendt for sine mange eksklusive hoteller, kurbade og barer. Det er en populær destination for rejsende, der ønsker at koble af fra hverdagen. Der er en lang række barer i Scottsdale, men to af dem er specielle ikke kun på grund af de lækre cocktails, men også på grund af udsigten.

Fra Onyx Bar & Lounge i Four Seasons Resort Scottsdale kan du se bjerget Pinnacle Peak. Det er magisk at se bjerget, når det lyser rødt i aftenens solnedgang. Den såkaldte “Prickly Pear Punch” er en passende sun-downer.

Et andet populært sted er Jade-baren i Sanctuary on Camelback Mountain Resort & Spa. Takket være udsigten mod Mummy Mountain, kan du også opleve en fantastisk solnedgang her. Hvis temperaturen er lidt for lav på terrassen, kan man gå indenfor i varmen og nyde udsigten over Scottsdale med en lækker drink. For baren har nemlig vinduer fra gulv-til-loft, så udsigten fejler ikke noget. Barens manager anbefaler en “Silver O” cocktail.

Foto: © Four Seasons Hotels & Resorts / Christian Horan Photography

Panoramaudsigt i Florida

St. Pete / Clearwater ved Floridas kyst har et stort antal fremragende restauranter og barer. Eksempelvis kan du i centrum af St. Pete finde Canopy Rooftop Lounge på Birchwood Hotel, som ofte besøges af beboerne i St. Pete. Atmosfæren i Canopy Rooftop Lounge er livlig, afslappet og eksklusiv på samme tid. Barens cocktails er gode, og udsigten over byen og Tampa Bay er unik. Hvis du foretrækker stranden frem for byen, kan cocktailen nydes i baren Level 11. Den er placeret på taget af Grand Plaza Beach Resort og giver en uforglemmelig 360 ° panoramaudsigt over stranden og Mexicogolfen. Stedet er især populært ved solnedgang og selvfølgelig i de sene aften timer.

Foto: © visitstpeteclearwater.com

Cocktails på molen

Det næste stop på vores tur til de smukkeste cocktailbarer over hele verden er på den tyrkiske riviera, mere præcist i ELA Quality Resort Belek. Resortet har en bred vifte af mange restauranter og barer. Men resortet har også en bar, der har en meget speciel beliggenhed: Baren ligger på molen, og er udelukkende tilgængelig for hotellets gæster. Baren på molen har et stort cocktailkort. Hertil kommer at barens gæster kan nyde udsigten over det azurblå Middelhav og samtidig drømme, så alle hverdagens problemer glemmes.

Foto: © ELA Quality Resort Belek

Fantastiske strandbarer på Maldiverne

Maldiverne er kendt over hele verden for sine mange luksuriøse resorts med pool-villaer og afslappende spa-behandlinger. Dertil kommer muligheden for at bade, svømme og dykke. Strandbarerne på de små øer er også uden sidestykke og lokker alle med kreative cocktails. Compass Pool Baar i Milaidhoo Island Resort, er kendt for sin afslappede men luksuriøse stil, med udsigten til det Indiske Ocean. Udvalget af drikkevarer spænder fra friskpresset juice og aromatiseret vand til cocktails. Med intense frugtnoter af passionfrugt og citrus, vanilje og en lille antydning af vodka er “The Passion” gæsternes favoritcocktail. Den er sød med et bittert touch – og den perfekte drink til at nyde aftenens solnedgang.

Foto: © Milaidhoo Island Maldives

Gæster på Nautilus Maldives Resort kan se frem til at nyde solnedgangen med lækre snacks og cocktails i Naiboli Bar. Hver aften er der levende musik, som giver en meget speciel atmosfære ved solnedgang. I øvrigt anbefales barens signaturcocktail “Have A Nice Day”.

Foto: © The Nautilus Maldives

Et andet perfekt sted at opleve de magiske solnedgange på Maldiverne er Sunset Lounge på Four Seasons Maldiverne på Kuda Huraa Resort. Du nyder de friske cocktails på baren, der er bygget på pæle i det Indiske Ocean. Derefter kan du fortsætte med på middag på en af resortets udsøgte restauranter.

Foto: © Four Seasons

Cape Towns hotspot ved V&A Waterfront

Det 5-stjernede Sydafrikanske luksushotel “Silo Hotel” er bygget i en tidligere kornsilo. Det eksklusive hotel har kun 26 værelser og ligger i Cape Towns berømte havnekvarter V&A Waterfront (opkaldt efter den engelske dronning Victoria og hendes anden søn Alfred).

Fra alle hotellets værelser og suiter kan gæsterne nyde en enestående udsigt over Cape Town. Gæsterne på The Silo Rooftop Bar kan nyde samme udsigt – og samtidig nippe til barens lækre drinks og smage på de forskellige snacks, der bydes på. Baren er ikke forbeholdt hotellets gæster, så alle har mulighed for at komme op på siloens top. Du skal dog reservere bord på forhånd.

Foto: © The Silo / The Royal Portfolio Mark Williams

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Forsidefoto: © Christian Horan Photography / Four Seasons Hotels & ResortsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *