Hotelåbning i Lyngby – Zleep Hotels introducerer i dag “Zleep Living”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Langs Helsingørmotorvejen nord for København kan du nu gæste det splinternye Zleep Hotel Lyngby kun 500 meter fra DTU, Danmarks Tekniske Universitet. Hotellet slår nemlig i dag dørene op til dets 112 nye hotelværelser, hvoriblandt 34 er indrettet som hotellejligheder.

Velkommen til ”Zleep Living”

Det er første gang, at Zleep Hotels introducerer de nye hotellejligheder. Et produkt hotelkæden selv betegner: ”Zleep Living”. Som navnet antyder, er værelserne velegnede til længerevarende ophold. Helt konkret er værelserne 50% større end et almindeligt hotelværelse og rummer tillige et lille køkken, der giver gæster mulighed for selv at lave mad under opholdet:

Jeg har glædet mig længe til at se hotellet, og ikke mindst hotellejlighederne, i drift. I mine øjne er Lyngby det perfekte sted at starte et koncept som Zleep Living, da byen huser mange udstationerede specialister og projektansatte. Med en infrastruktur i top er hotellet desuden let tilgængeligt for erhvervsrejsende i indre København og omegn.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Flotte fællesarealer i hyggelige omgivelser

Hotellets fællesarealer rummer en lounge med bar samt reception og morgenmadsområde i flot, skandinavisk design. Parkering er gratis, og offentlig transport kan nemt tilgås fra Lyngby centrum. Nærmeste nabo til det nye Zleep hotel er Ferrari og Maseratis showroom, og stueetagen deles med Fitness World.

Også Zleep Hotels’ tyske medejer, Deutsche Hospitality, er henrykt over i dag at kunne præsentere det nyt hotelkoncept:

Vi er meget stolte af i dag at introducere Zleep Living. Konceptet er baseret på kerneværdierne kvalitet, service og design og tilbyder dermed de helt rette rammer for længerevarende ophold. Vi byder varmt velkommen til vores nyeste hotelmedlem..

Robert Boller, Managing Director i Zleep Hotels GmbH.

Zleep Hotel Lyngby, der har adresse på Lundtoftegårdsvej 12, er opført af bygherre Benjamin Capital ApS og entreprenør Pihl og Søn A/S. Ejeren af ejendommen er PFA. Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *