CPH Advantage er nu lukket

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

CPH Advantage var loyalitetsprogrammet i Københavns lufthavn. Programmet er nu lukket efter en længere periode, hvor medlemmerne ikke brugte det i tilstrækkeligt omfang.

I går var dagen, hvor lufthavnen endegyldigt sagde farvel til fordelsklubben CPH Advantage. Medlemskabet gav rabat på parkering i lufthavnen samt rabatter på udvalgte restauranter og butikker i lufthavnen. Men desværre brugte medlemmerne ikke fordelene i så stort omfang, at der var basis for at fortsætte med loyalitetsprogrammet. Eller som lufthavnen selv siger:

Vi har valgt at lukke CPH Advantage for at brede vores indsats om at skabe gode oplevelser for alle, der skal ud at rejse, ud til flest muligt.

Københavns Lufthavne A/S, Mail til medlemmer af CPH Advantage

Jeg har selv været medlem af CPH Advantage i en del år – men stort set aldrig brugt mit medlemskab. Jeg har ikke haft en bil parkeret i lufthavnen – og jeg har valgt at bruge flyselskabernes lounger. Dette har resulteret i, at jeg ikke har sat mig ind i de forskellige rabatordninger. Og derfor er CPH Advantage forsvundet ud i glemslen. Ligesom mit medlemskab af programmerne i andre lufthavne i Europa. Jeg vil tro, at mange har haft det lige som mig.

Fremtiden

Lufthavnen siger selv, at man fremadrettet vil lægge alle kræfterne i at skabe og sende endnu mere relevant information til personer, der skal ud at rejse. Derfor opfordres vi til at indtaste vore kommende afrejse på denne side. Derefter vil lufthavnen sender en guide til en tryg rejse gennem lufthavnen.  Jeg har været inde på siden – og kan ikke lige se, hvor jeg skal indtaste oplysningerne. Måske mangler den lige at blive helt færdig.

Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Foto: Københavns Lufthavne

Bemærk, at du stadig kan få 20% rabat på parkering i udvalgte anlæg, hvis du logger ind på din profil på www.cph.dk . I forbindelse med nedlukningen af fordelsprogrammet vil den QR kode som er tilknyttet din profilen udgå. Når du skal parkere i lufthavnen, skal du i stedet for bruge den QR kode du får i kvitteringsmailen, når du booker parkering.

Eller med andre ord: Hvis du indtil nu har brugt fordelsprogrammet CPH Advantage, skal du nok bruge lidt tid på at sætte dig ind i de nye procedurer, der erstatte dem, du kender.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Lars siger

    CPH advantage har altid været et underligt fordels program uden nogen klar retning, og uden reelle fordele. Basalt set optjente man point når man handlede i lufthavnen eller parkerede i lufthavnen. Pointene kunne dog kun bruges når man handler i lufthavnen, hvilket jeg meget sjældent gjorde. Tilgengæld parkerede jeg ofte i lufthavnen, hvilket resulterede i at da vi fik mulighed for at få udbetalt vores point fik jeg små 15.000 kr. udbetalt. Dette er opsparet over en 5 årig periode.

    Efter at have parkeret sammenlagt 1 mdr. i lufthavnen havde man opnået højeste niveau, men der var ikke rigtig nogen fordel ved de enkelte niveauer. Der var ikke noget med CPH express adgang, lounge adgang eller andet som kunne gøre rejsen nemmer.

    Jeg vil ikke sige at jeg kommer til at savne CPH Advantage. Dertil var der alt for få fordele ved programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *