Københavns Lufthavn lukker overraskende deres bonusprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med et varsel på godt en måned lukker Københavns Lufthavn overraskende deres medlemsprogram Advantage den 2. december. Det blev meldt ud i en mail til alle Advantage medlemmerne i går.

Den endelige lukning af programmet sker den 31. maj 2020, hvor alle resterende point på medlemmernes konto vil blive doneret til velgørenhed.

Købehavns lufthavn skriver følgende om lukningen:

Vi ønsker i Københavns Lufthavn at skabe gode oplevelser for alle, der skal ud at rejse. For at brede denne indsats ud til flest muligt, har vi besluttet at lukke vores fordelsklub CPH Advantage. Derfor lukker vi CPH Advantage den 31. maj 2020 og vil i stedet arbejde på at skabe endnu mere relevant information og tilbud til alle, der skal rejse. Fra den 2. december 2019 til og med den 31. maj 2020 har alle medlemmer mulighed for at bruge eventuelt opsparede Advantage-point.

Det er en lidt mærkelig udmelding. Det giver som sådan ikke mening at sige at de ønsker at brede deres indsats på at skabe gode oplevelser ud til flest mulig og for at gøre dette, skal de lukke deres fordelsklub.

Reelt er det nok fordi de ikke har haft den succes med programmet de ønskede eller at det ikke løber rent rent økonomisk.

Hvad sker der med mine optjente point?

Du vælger selv, hvordan du vil bruge dine optjente point:

  • I de butikker og restauranter, der er en del af CPH Advantage: Se butikker
  • Donere dine point til velgørenhed fra den 2. december 2019
  • Få værdien af dine point udbetalt til en dansk bankkonto fra 2. december 2019

Vær opmærksom på, at du skal vælge en af mulighederne senest den 31. maj 2020. Hvis du ikke selv aktivt vælger en mulighed, bliver dine point doneret til velgørenhed.

Forsat en fordel tilbage

Når programmet lukker er der forsat en fordel tilbage. Det er at du kan får adgang til 20% rabat på parkering på P4 og P12. Så når du skal parkere i lufthavnen i fremtiden, så husk at logge ind på din profil og sikre dig en lidt billigere parkering.

Du kan læse mere om det her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *