Er der pyjamas på vej til Singapore Airlines kunder i First Class og Business Class?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er ingen tvivl om at Singapore Airlines i øjeblikket er i gang med at give deres First Class og Business Class produkter en større opgradering. Det er både i luften men også på jorden.

Vi har tidligere kunne berette at Singapore Airlines satte igang med en større renovering af deres lounger i Singapore Changi lufthavnen.

Desuden ville de også teste “dine on demand” konceptet, som er et af de punkter mange premium rejsende gerne ville have for at kunne tilpasse de lange rejser deres døgnrytme.

Singapore Airlines har længe holdt fast i at amenity kit og pyjamas ikke er noget de tilbyder. Amenity kittet er løst ved at der ombord er adgang til de samme ting for gæsterne. Men trods det at udmeldingen hidtil har været at deres oplevelse er at gæsterne ikke har ønsket en pyjamas, da de enten bruger deres eget eller har skiftetøj med – selv på den ultra-lange flyvetur mellem Singapore og New York. Nu ser det ud til at dette måske er ved at ændre sig.

Mediet Executive Traveller kunne i går skrive at Singapore Airlines nu undersøger muligheden for at introducere pyjamas for deres premium rejsende. De har fået adgang til en tender som beskriver de krav flyselskabet har til en mulig pyjamas.

Tender omhandlende en mulig kommende pyjamas. Kilde: Executive Traveller

Executive Traveller har spurgt Singapore Airlines om dette og fik svaret tilbage, at flyselskabet løbende kigger på nye tiltag og lytter til deres kunders ønsker. Men lige nu er der ikke truffet nogen endelig beslutning.

Uanset – så er det i hvert fald en positiv ting at se Singapore Airlines løbende laver opgraderinger til deres produkter.

Det er ikke kun deres premium produkter som bliver forbedret. Der er også et stort fokus på genanvendelighed og derfor er flere ting udskiftet fra plastik og til andre lettere nedbrydelige materialer. Et eksempel er den pakke som børn modtager ombord med legetøj og andre ting i. Den er nu helt uden plastik. Du kan se et eksempel på dette i videoen herunder, som viser det fly frem, som Singapore Airlines benytter på ruten mellem København og Singapore:

InsideLook af Singapore Airlines A350-900 som bruges på ruten mellem København og Singapore.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *