PLAY – endnu et ny flyselskab på Island

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går kom der en melding om at en gruppe tidligere WOW air medarbejdere havde startet et nyt flyselskab ved navn PLAY. Så lige nu ser det ud til at der er skabt to flyselskaber ud af resterne af WOW air.

For ikke så lang tid siden skrev vi at Michele Ballarin, som også er en af ejerne af USAerospace havde købt rettighederne til WOW air navnet og ville starte flyselskabet på ny med ruter fra Island og til blandt andet Washington. Dette er endnu ikke startet op og nu lader det til at det nyeste flyselskab på Island – PLAY – overhaler dem indenom og starter billetsalg i løbet af november måned.

Det er det islandske medie MBL.is som har bragte nyheden og det ser ud til at være et ganske seriøst forsøg på at genskabe et lavprisselskab på Island.

Få en gratis flybillet

I løbet af opstarten vil PLAY give 1.000 billetter væk gratis til alle som registrerer sig på selskabets hjemmeside.

Vind en af 1.000 flybilletter ved at registrere dig på PLAY’s hjemmeside til deres nyhedsbrev.

Hvilke ruter skal PLAY flyve på og med hvilke fly

PLAY vil lease to Airbus A320 med plads til 200 passagerer. Målet er at have seks fly i slutningen af 2023.

I starten vil de flyve fra Island til seks europæiske destinationer denne kommende vinter.

I foråret er det forventningen af der vil komme fire amerikanske destinationer og på den måde, så kan det være at du igen kan flyve med et lavprisselskab via Island og til USA.

Vi afventer om København kunne blive en af de første seks europæiske destinationer og dermed give ekstra muligheder for at flyve til USA.

Hvem er ejerne bag PLAY

Det er den irske Avianta Capital som vil eje 75% af aktierne i det nye flyselskab. De resterende 25% vil være ejet af selskabet Neo. Ejerne af dette er Arnar Már Magnússon (tidligere WOW air), Sveinn Ingi (tidligere WOW air), Steinþórsson Bogi Guðmundsson og Þóroddur Ari Þóroddsson. Så en blanding af tidligere medarbejdere ved WOW air og nye personer.

PLAY’s pressemeddelse kan læses her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *