Anmeldelse: Regus Business Lounge i centrum af København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis man midt i en storby har behov for hurtigt at ordne nogle ting på sin pc eller måske lave et telefonopkald, hvor  andre ikke kan lytte med, så er Regus Business Lounges et godt bud på dette. Her kan man i rolige omgivelser få ordnet nogle praktiske ting over en kop kaffe.

This slideshow requires JavaScript.

Som indehaver at et Regus BusinessWorld Gold kort, har man adgang til en app, som fås både til Android, iPhone og iPad.  Her kan man, hvis GPS er slået til, se de nærmeste lounges både på et kort og en liste. Hvis der et et symbol for en lænestol, betyder det at der er mulighed for at benytte en business lounge. Ellers har man mulighed for at leje et kontor eller et mødelokale på timebasis eller for en længere periode.

Tidligere har InsideFlyer besøgt en Regus lounge i Københavns lufthavn, men denne gang besøger vi en lounge i centrum. Mit valg faldt på den nærmeste lounge, som ligger ved Danmarks travleste station, nemlig Nørreport station. Herfra kan man komme til og fra Kastrup lufthavn med både Metro og Øresundstog på under 20 minutter.

Indgangen ligger lige ved elevatoren fra metroen. Indgangen nås med en elevator til anden sal og efter at have tjekket ind i receptionen kan man gå hen i loungen.

Faciliteter

This slideshow requires JavaScript.

Loungen er delt i tre dele. Man kan vælge at sidde blødt i en lænestol med et lille bord ved siden af. Her kan man også følge TV2 News på et tv. Man kan også vælge at sidde i en barstol ved et højt bord, hvor der er udsigt til den travle plads foran Nørreport station. Her er også adgang til en Mac computer.

Endelig, så kan man vælge at sidde i en ThinkPod, som består af et lille skrivebord og en kontorstol bygget ind i en halvhøj væg. Man sidder dejlig afskærmet, nærmest som på Business Class med nogle af de bedre flyselskaber. Der er også strømstik og et læselys. Da jeg besøgte loungen midt i feriesæsonen, så var jeg den eneste gæst i loungen og kunne derfor ikke tjekke, hvor godt ThinkPoden er lydisoleret.

Der er også mulighed for at lave en kop kaffe på en Nespresso maskine. Der er ligeledes en kande med varmt vand, så man kan lave en kop te, ligesom der står en kande med vand. Der er ikke andre drikkevarer, ligesom, der heller ikke er noget at spise, men området omkring Nørreport er rigeligt forsynet med caféer.

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted at arbejde.  Med app’en kan man nemt finde den nærmeste lounge, da der findes 3000 Regus lokationer i verden i 120 lande.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God placering i centrum af København
God plads med gode faciliteter
Kaffe, te og vand inkluderet

Cons

Ingen sandwich eller lignende

Mad/drikke

Faciliteter

Komfort

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted at arbejde. Med app’en kan man nemt finde den nærmeste lounge, da der findes 3000 Regus lokationer i verden i 120 lande.

4.5

Kommentarer

  1. Kristoffer siger

    Sjovt – denne dukkede op på Twitter mens jeg sidder her hos Regus på Nørreport. Synes det er en af de bedre business lounges – i hvert fald i KBH.

    Kan anbefale at tage gåturen på (max) 2 minutter over til SMAG i Torvehallerne for en sund frokost. Her er også køkken med tallerkener etc, så det er nemt at medbringe mad herop 🙂

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Takker for kommentaren. Ja sådan er det med mange Regus lounger. De ligger super godt i byerne og denne er bestemt ikke nogen undtagelse. Godt tip med et besøg i Torvehallerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *