Auktion: flyv nødhjælp til Djibouti med Norwegian og Unicef

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

MegaDo auktionerer i øjeblikket muligheden for at komme med på en nødhjælpsflyvning til Djibouti.

Har du nogenside kunnet tænke dig at komme med til krisezoner, og dele nødhjælp ud? Det får du nu muligheden for, i en ny auktion fra MegaDo og Norwegian, som i slutningen af september flyver 144 tons nødhjælp til Djibouti.

Flyvningen afgår d. 25/9 fra København (CPH) med en (på det tidspunkt) 6 timer gammel Boeing 787 Dreamliner, der kommer lige fra Boeing fabrikken, med Norwegians Unicef bemaling.

Du vil være med til at laste de 144 tons nødhjælpsmaterialer ombord i København, og får samtidig muligheden for at besøge Unicefs “supply division” i København. Herefter flyver det sprit nye fly, på sin første tur nogensinde med passagerer mod Djibouti (JIB) lufthavn, hvor du ankommer kl. 21.00.

I Djibouti hjælper du ligeledes med at tømme flyet for nødhjælp, og får herefter en velfortjent nats søvn. D. 26/9 får du muligheden for at besøge en flygtningelejr udenfor lufthavnens område, og ser dermed med egne øjne, hvor nødvendig nødhjælpen er i landet.

Over middag sætter flyet kursen imod Oslo, hvor det får base, og du flyves herefter hjem til Danmark på et normalt rutefly.

Hele rejsen foregår på Norwegians Premium Class, der svarer til en Premium Economy Class. Der medfølger også flyvning til København, hvis du f.eks. bor i Aalborg eller en af Norwegians andre destinationer.

Auktionen slutter d. 7/9, og i skrivende stund ligger auktionerne på omkring 1,500$. Alt overskud fra auktionerne går ubeskåret til Unicefs nødhjælpsarbejde.

Klik her for at komme til auktionen!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *