Lounge test: Regus Express Business Lounge i Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Denne lounge test er et kig på Regus Express Business Lounge i Københavns Lufthavn. Dette er ikke en traditionel lufthavnslounge, da den ligger før sikkerhedskontrollen og i selve Terminal 3. Den er interessant, fordi loungen giver mulighed for at holde møder eller leje et kontor for et par timer eller længere perioder.

Regus er et selskab som udlejer kontorplads i kortere eller længere perioder. I øjeblikket kan du besøge et af de næsten 3.000 business center som findes. De er placeret i godt 900 byer, som er spredt ud over 120 lande. Dermed vil der næsten altid være et business center i den by du besøger.

En af de ting, som jeg ser som en fordel er, at jeg derfor altid kan finde et kontor og arbejde i eller holde møde – enten virtuelt via for eksempel Skype eller fysisk. Det er ikke altid muligt på hoteller at få en god arbejdsplads, samt stabil internetforbindelse. Rejser du med familien, så giver dette også en god mulighed for at give den nødvendige arbejdsro.

Hvor ligger loungen?

Som før nævnt er denne lounge placeret før du går igennem security. Den er placeret på 4. etage i selve Terminal 3.

Du skal med elvatoren op til 4. etage for at finde Regus Express Business Loungen.

Når du er kommet ud af elevatoren er der kun en vej – og den bringer dig til loungens reception. Udsigten fra 4. etage er ganske god og du kan følge travlheden under dig.

Udsigten fra 4. etage ud over Terminal 3.

Indretningen af loungen

Selve loungen er placeret i hele den ene del af bygningen med udsigten ud mod Øresund fra det meste af loungen, samt halvdelen af de mødelokaler og kontorer, som du kan leje for kortere eller længere perioder.

Udsigten fra loungen ud over Øresund og lufthavnen. Godt kig til flyene som letter fra lufthavnen.

Det centrale område, som du møder ved siden af receptionen er loungeområdet. Der er 8 gode stole at sidde i, samt et lille bord. Jeg brugte disse i en times tid til at arbejde fra, og det virkede ganske godt.

Disse 8 stole er gode at sidde i og det lille bord giver en udemærket mulighed for at arbejde med sin bærbare computer.

Muligheden for mødelokaler og kontorplads

En af styrkerne ved denne Regus Express Business Lounge, er at der er flere gode mødelokaler og mulighed for kontorplads. Dette er noget jeg ser en stor værdi i, da det giver en mulighed for at leje et mødelokale for et par timer eller for hele dagen. Så for folk der i dette tilfælde flyver ind om morgen, så skal de ikke bruge tid og penge på transport ind til byen og et mødelokale på et hotel, men kan blive i lufthavnen.

Mit medlemsskab af Regus Business Lounge, kaldet BusinessWorld, giver mig adgang til at få adgang til alle godt 3.000 Regus lounger over hele jorden. Jeg har brugt det ofte i forbindelse med mine rejser til USA, hvor jeg skulle bruge et sted at arbejde.

Mødelokalet Christiania i Regus Express Business Lounge i Københavns Lufthavn.

Mødelokalerne er godt indrettet. Der er også muligheder for præsentationer på skærmen, telefonkonferencer samt videokald i nogle af lokalerne. Dertil er der faciliteter som print og tilskæring af materiale.

Et af kontorerne med plads til 3 personer i Regus Express Business Lounge i Københavns Lufthavn.

Kontoerne er der også nogle stykker af. Da jeg var forbi vidste det sig at flere af pladserne var taget af folk, som brugte det som deres normale kontor. Det er full service kontor du kan leje. Det vil sige at du får alle de ting, som du har brug for på et moderne kontor. Så ting som Internet (WiFi) og telefon er der selvfølgelig klar til brug.

Så sammenlignet med en traditionel lufthavnslounge, så er der væsentlig bedre arbejdsmuligheder at finde i en Regus Express Business Lounge. Det er netop også det fokus at Regus har og det er noget du får i mange byer og lufthavne. Så bestemt værd at overveje, om der er brug for fleksible arbejdspladser eller modelokaler.

Muligheden for mad og drikkevarer i loungen

Lige før dette område er der et lille område, hvor du kan få kaffe, te eller koldt vand.

Det lille café område ligger mellem receptionen og selve loungen.

Det er på området for hvad der tilbydes af mad og drikkevarer, at du finder den største forskel mellem en traditionel lufthavnslounge og så en Regus Business Lounge. Du vil ikke finde en buffet med mad eller muligheder for snacks.

Der er kun mulighed for at få kaffe, te eller koldt vand gratis. Du kan tilkøbe et begrænset udvalg af sodavand, men jeg fandt ikke muligheden for at du kunne købe noget mad. Dog forventer jeg at du i forbindelse med afholdelse af møder godt kan få mad leveret udenfra.

Dette gør så ikke så meget, da du lige uden for døren har masser af muligheder for at både købe noget at spise og drikke. Du går blot forbi for eksempel Starbucks på vejen op til loungen.

Andre faciliteter

Der er et par andre faciliteter i loungen, som er værd at nævne.

Mulighed for afslapning koster 50,- kroner i store og behagelige massagestoler. Rart før eller efter en lang flyvetur.

Mulighed for at sidde i nogle behagelige massagestole og slappe af.

Et bad er også en mulighed. Dette koster 175,- kroner.

This slideshow requires JavaScript.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Det er rigtige gode kontorfaciliteter
+ Komforten i møblerne er superb
+ Mulighed for bad mod betaling

Cons

- Der er kun kaffe, te og vand inkluderet. Du kan købe sodavand
- Ligger før security, så der skal sættes tid af om du skal ud at flyve

Mad/Drikke

Faciliteter

Komfort

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Express Business Lounge i Københavns Lufthavn er et godt alternativt til de traditionelle lounges i lufthavnene. Loungen, og hele konceptet, vinder på at du kan holder møder eller booke et kontor på timebasis. Den taber på at der er begrænset drikkevarer inkluderet og ingen mad. Dette forfindes i varierende kvalitet i stort set alle lufthavns lounges.

Faciliteterne i loungen er til UG. Det er gode stole og gode forhold at arbejde i. Kontorerne og mødelokalerne har alt hvad man har brug for. Så skal du holde et møde og flyve videre igen er Regus bestemt værd at overveje som et godt alternativ.

3.9

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *