Anmeldelse: Regus Business Lounge Frankfurt Messeturm

Regus Business Lounge Frankfurt Messeturm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Regus Business Lounge finder man ikke kun i lufthavne, men rundt omkring i mange byer. Her tager vi et kig i Regus Business Lounge Frankfurt Messeturm.

Som beskrevet i vores test af Regus Express Business lounge i Københavns lufthavn, er Regus lounger ikke det man kender fra lufthavnslounger. Her finder man ingen store buffeter og flasker champagne, men gode kontorfaciliteter hvor man uforstyrret kan arbejde.

Hvor ligger loungen?

Efter at have checked ud af hotellet om morgenen, havde jeg lidt tid om eftermiddagen hvor jeg ville lave lidt arbejde inden jeg skulle til lufthavnen. Tæt på Messe i Frankfurt ligger der flere Regus kontoret et stenkast fra hinanden og i alt 18 i hele Frankfurt.

Regus Business Lounge Frankfurt Messeturm
Regus kontorer omkring Frankfurt Messe

Jeg tog ført i Frankfurt An der Messe i Kastor & Pollux bygningen. Her havde de egentlig kun kontorer til leje og ingen rigtig business lounge. Jeg var velkommen til at bruge de bløde stole i receptionen, men receptionisten anbefalede at jeg gik over i bygningen ved siden af. I Messeturm bygningen er der et andet Regus kontor med en egentlig business lounge på 25. sal. Desværre lå business loungen i midten af bygningen uden udsigt over byen.

Regus Business Lounge Frankfurt Messeturm

Faciliteter

Business loungen er et aflangt rum med forskellige siddemuligheder. Der var et højt bord, en blød stol i det ene hjørne og et par ThinkPods.

This slideshow requires JavaScript.

En ThinkPod består af et lille skrivebord og en kontorstol bygget ind i en væg i halv højde. Man sidder ret afskærmet, så ingen kan se med på ens skærm, uden at det føles helt indelukket. Selvfølgeligt er der strøm, et læselys, og papir og kuglepen til at tage noter. Wifi er nemt at komme på og hurtig at bruge.

Regus Business Lounge Frankfurt Messeturm

På den anden side af bygningen er der et lille køkken hvor man kan få kaffe, te og vand. Der er også et køleskab til at opbevare mad og en mikrobølgeovn til at varme det op.

Mit BusinessWorld medlemskab giver mig adgang til Business Lounger i alle 3.000 Regus lokationer i verden. ThinkPod var et fint sted at arbejde et et par timer, men hvis man skal arbejde der i længere tid er det muligt at leje et rigtig kontor. Der er også mulighed for at leje mødelokaler hvis man skal være flere.

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at arbejde i et par timer. Et skrivebord og hurtig wifi i rolige omgivelser kan være svære at finde når man er på farten og det er præcis hvad Regus tilbyder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Basale kontorfaciliteter
- Rolige omgivelser
- Kaffe, te og vand inkluderet

Cons

- Godt gemt i en anonym kontorbygning

Mad/drikke

Faciliteter

Komfort

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at arbejde i et par timer. Et skrivebord og hurtig wifi i rolige omgivelser kan være svære at finde når man er på farten og det er præcis hvad Regus tilbyder.

3.3

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *