Lufthansa Group udvider turistorienteret langdistanceprogram fra Frankfurt og München i sommeren 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa Group fortsætter udvidelsen af ​​sit turistorienterede langdistanceprogram fra deres knudepunkter i München og Frankfurt.

Med de nye udvidelser, giver det os danskere gode muligheder for at rejse til spændende destinationer fra både Frankfurt og München.

Begyndende med sommerflyveplanen i 2020, vil især fritidsrejsende drage fordel af de attraktive nye destinationer. Fokus ligger b.la. på nordamerikanske destinationer og fra næste sommer vil Lufthansa udvide deres ruter til også at omfatte Las Vegas, Phoenix, Anchorage, Seattle, Orlando og Detroit.

Derudover føjes Bangalore også til programmet fra lufthavnen i München. Størstedelen af ​​flyvningerne vil samarbejde med Eurowings, der har en flåde af Airbus A330-fly med plads til op til 270 personer.

Eurowings vil allerede være langt mere til stede i Tysklands største knudepunkt i Frankfurt fra vinterprogrammet 2019/2020, som træder i kraft i slutningen af ​​oktober. Vinterprogrammet tilbyder rejser til de populære ferieøer Barbados samt Mauritius samt til Las Vegas og Windhoek.

Fra München har Eurowings allerede fløjet langdistanceflyvninger til udvalgte turistmål siden sommeren 2018.

Lufthansa Group øger sit engagement i München-knudepunktet markant og fortsætter sin ekspansion til et knudepunkt for Asien med tilføjelsen af ​​Bangalore, Indien. Samtidig er Lufthansa Group en af ​​Europas største udbydere af ferierejser. Specielt efterspørgslen på dette område stiger kraftigt. Vi vil derfor udvide vores langdistanceprogram fra München og Frankfurt i samarbejde med Eurowings, ud over de tilbud, der allerede er planlagt til efteråret 2019. Med Lufthansas to knudepunkter, Frankfurt og München, bliver det endnu lettere for vores passagerer at nå frem til de smukkeste steder i verden i fremtiden.

Med de nye sommerdestinationer i 2020 fra München og Frankfurt viser vi endnu en gang, hvordan vi kombinerer de to flyselskabers styrker til gavn for vores kunder.

Harry Hohmeister, medlem af bestyrelsen for Deutsche Lufthansa AG og Chief Commercial Officer Network Airlines.

De nye destinationer fra München:

  • Fra 1. juni 2020, vil der være en daglig afgang til Seattle (undtagen om torsdagen). Flyet afgår fra München kl. 15.30 og ankommer til Seattle kl. 04:55 (lokal tid). Returflyvningen starter i Seattle kl. 06.45. og lander i München kl. 13:50 dagen efter.
  • En anden amerikansk destination fra München er Detroit. Fra og med 4. maj 2020 vil Lufthansa flyve til byen i Michigan fem gange om ugen, med afgang mandag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Flyvningen afgår kl. 12:40. og lander kl. 15.45 lokal tid. Returflyvning til Tyskland starter kl. 17.35. lokal tid, ankommer til München kl. 07.45 næste morgen.
  • Pr. 31. marts 2020 vil Lufthansa flyve til den indiske metropol Bangalore fem gange om ugen med afgang tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Flyvningen starter i München kl. 11.55 og lander kl. 05.05 lokal tid dagen efter. Returflyvningen til Tyskland afgår kl. 01.45 lokal tid og ankommer til München kl. 7.30.

Alle disse afgange vil blive fløjet med en Airbus A350-900.

Ud over disse fly vil Lufthansa-gruppen tilbyde yderligere to amerikanske destinationer fra Lufthansas hub i München: Eurowings flyver til Las Vegas to gange om ugen fra den 6. april 2020 (hver mandag og fredag). En anden amerikansk destination fra München er Orlando. Fra 7. april 2020 vil Eurowings flyve en Airbus A330 til byen i Sunshine State Florida tre gange om ugen. (tirsdag, torsdag og søndag)

De nye destinationer fra Frankfurt:

  • Fra den 29. april 2020 vil Eurowings flyve til Phoenix / Arizona fra Tysklands største hub fem gange om ugen (mandag, tirsdag, onsdag, fredag og søndag).
  • Nyt i sommerprogrammet for 2020 er byen Anchorage i den amerikanske delstat Alaska. Eurowings flyver der tre gange om ugen fra den 1. juni 2020. (mandag, torsdag og lørdag).

Ud over disse flyvninger vil ruterne til Windhoek og Las Vegas, der allerede er tilgængelige i vinterflyveplanen 2019/2020, fortsat blive tilbudt i sommeren 2020.

Kilde: Lufthansa Group

Kommentarer

  1. obs siger

    Der må vist være en trykfejl i artiklen… Tror ikke at LH har en maskine stående på jorden i Detroit i 14 timer, og det er nok også ret usandsynligt, at det sidenhen skulle tage 19 timer og 10 minutter at flyve fra Detroit til München 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *