SAS holdt hof for deres EuroBonus Pandion og Diamond medlemmer i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En årlig tilbagevenden begivenhed er SAS Meet and Greet, hvor SAS ledelsen inviterer deres mest loyale medlemmer til en aften med information og muligheden og til en snak med centrale personerne i SAS.

I går aftes var de danske EuroBonus medlemmer inviteret til Pakhus 11 i København. Der var start klokken 18:00 og programmet gik indtil klokken 22:00. Dagen før var det afholdt i Stockholm og i aften bliver det så de norske medlemmer, som i Oslo kan hører hvad SAS har af nyheder og tanker for de næste års tid.

SAS personale byder velkommen.

Programmet for i går så således ud:

18:00 – Velkomst
19:00 – Richard Gustafson og Eivind Roald præsentere nyheder og tiltag i SAS
20:00 – Let underholdning og networking
22:00 – Slut for denne gang

Kom der noget nyt frem?

Der kom ikke nogen reelle nyheder frem, som ikke allerede har været oppe at vende. Så der var ikke nogen overraskelser eller konkrete datoer, som vi ellers kunne have håbet på.

Richard Gustafson fortalte om hvordan SAS lyttede til deres kunder via fx. undersøgelser.

En ting som både Richard Gustafson og Eivind Roald proaktivt kom frem med, var det faktum at den nuværende og nye hjemmeside bestemt ikke på det niveau, som var ønsket. Et klogt træk, da dette for mange ikke er tilfredsstillende. En ting, som blev pointeret var, at skiftet var nødvendigt for at få den underliggende IT-platform på plads. Dette skulle simpelthen til for at kunne tilbyde nye muligheder og funktioner i fremtiden. Det blev derefter gjort klart at der var stort ledelsesmæssig fokus for at få dette til at blive bedre så hurtigt som muligt.

Fokusområderne i SAS – og der er forsat stort fokus på hjemmesiden slog Richard Gustafson fast.

Dette ledte så snakken over på EuroBonus. Også på den del har SAS lige været igennem en udskiftning af deres IT-platform. Skfitet fra et over 20 år gammelt system til et nyere og moderne system ville også gøre at de nu ville være i stand til at tilbyde nye funktioner for deres mange EuroBonus medlemmer.

Eivind Roald præsenterede nyheder som var adresseret til kunderne primært.

Lifetime Gold, Family Pooling, Friends Pooling og Status Freeze

Lifetime Gold, Familiy Pooling og Status Freeze er tre ting, som vi nu i over 1½ år har hørt om. Med implementeringen af det nye IT system, så var dette nu kommet tættere på at blive realitet.

Første billeder af Lifetime Gold.

Eivind Roald udtalte følgende:

Lifetime Gold, Familiy Pooling og Status Freeze kommer. Men det bliver ikke inden sommerferien. Om det så bliver til september kan jeg ikke sige endnu, men det kommer og med den nye IT-platform, så er grundlaget lagt for det. Men vi kommer også med Friends Pooling, hvor du sammen med et antal venner kan samle point nok sammen til en rejse. Så en udvidelse af hele “Pooling” konceptet.

Første billeder af Family Pooling og Friends Pooling.

Fra andre SAS ansatte, som arbejdede med EuroBonus fik vi at vide at migreringen fra gammelt til nyt var gået godt og at det nu var en stabiliseringsperioden i gang. Denne periode skulle overståes før der blev iværksat nye tiltag.

Så vi er tættere på nu, hvor SAS har fået en central del på plads.

Nye lounger, nyt design og hvad med København?

En ting som vi hører fra mange er at loungerne er overfyldte mange steder og at loungen i København er meget slidt og trænger til ligende opgradering som både Oslo og Stockholm har været ude for.

Dette blev også adresseret og der kom en meget god forklaring frem om loungen i København. Lufthavnen er , som alle uden tvivl har lagt mærke til, igennem en større gang ombygning. Denne ombygning vil også inden for 18-24 måneder rammer netop der hvor SAS loungen ligger. Derfor har SAS ikke villet bruge penge på at lave en opgradering af loungen, da de alligevel skulle igennem dette igen senere.

Så alle brugerne af loungen i København må væbne sig med tålmodighed de næste godt 2 års tid. Vi fik dog en kommentar fra Eivind Roald efterfølgende omkring netop loungen i København. Der sagde han at:

Der vil komme nogle mindre forbedringer. Disse vil primært blive omkring selve møblerne i loungen. Dog ville køkken og bufferområdet nok også blive opgraderet smule. Det samme gælder for toiletterne. Det ville dog være noget som laves med det fokus at loungen skal gennemrenoveres om 18-24 måneder.

Da SAS tidligere på året annonceret at de lukkede alle deres aftaler med de kontraktslounger de havde i udlandet, kom de samtidig med den statement at de ville fokusere deres investeringer i egne lounger. Dette fik vi at vide at de ville holde fast i. Første bevis på dette var at et opdateret loungekoncept ville se dagens lys til september 2017 i Oslo.

Det nye loungekoncept, som vi først ser i indenrigsloungen i Oslo til september.

Indenrigsloungen i Oslo ville netop blive den første lounge, hvor det nye koncept ville blive prøvet af. Designet er i stil med hvad vi kender fra SAS, men der kommer et par nye og interessante funktioner:

  • Udbygget SAS Café koncept
  • Et Fitness område med minispa
  • Innovation Hub, hvor du kan prøve nye ting af
Der kommer også et område i loungerne, som SAS kalder for deres Innovation Hub.
Der kommer på forsøgsbasis fitness muligheder i loungerne.

Disse ting er et bevis på at SAS tænker på at udvikle deres koncepter. Det skal siges at det er en prøveordning. Så alt efter hvordan kunderne tager i mod det, vil afgøre om det er noget vi ser i den nye lounge i København når den tid kommer.

Du kan se mange flere billeder fra aften med SAS, samt følge diskussionen her

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *