Regus Lounge – Prag Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Regus lounge er centralt placeret i lufthavnsområdet og let at komme til enten via gangbroen fra Terminal 2 eller ved at krydse taxaholdepladsen lige udenfor Terminal 1. Gæsterne kan forberede og holde møder, få lidt arbejde fra hånden eller tage et bad. Hvis sulten melder sig, kan man besøge Courtyard Marriott hotellets restaurant og café i same bygning.

 

Du kommer knap indenfor bygningen, før du ser de meget tydelig reklame for loungen, som ligger lige ved indgangen.

Indgangen til Regus loungen i Prags lufthavn

Tag et bad

Umiddelbart virker loungen som en normal Regus lounge. De 2 damer i receptionen byder velkommen, registrerer dig og giver en kort rundvisning. Der er plads til ca. 25 gæster ved 6- og 3-mands borde samt i et par lænestole. Det første, jeg altid tjekker er internetforbindelsen og kaffemaskinen. Begge virker meget godt.

Jeg blev overrasket over, at loungen også har et badeværelse ved siden af toiletterne. Dette tilbud har jeg ikke set i andre Regus lounger, så en helt klar forbedring. Jeg havde ikke skiftetøj med – og derfor prøvede jeg heller ikke bruseren. Men jeg er sikker på, at mange gæster vil værdsætte denne facilitet, når de ankommer efter en længere flyrejse og lige vil friskes op til den videre rejse eller til en arbejdsdag i Prag.

Et 6-mands bord, hvor adskillelsen mellem pladserne giver lidt privatsfære
Det lille køkken, hvor gæsten hurtigt kan lave en kop kaffe eller te

Der er pyntet til Halloween

Personalet har været kreative og pyntet op til Halloween. Både på bordene, men også under skærmen, der opdateres med de aktuelle informationer om lufthavnens afgange og ankomster.

Et lille 3-mands bord pyntet til Halloween
Loungen er klar til at markere halloween

Du kan laminere dine udskrifter og samle rapporter

Gæsterne i Regus loungen har altid adgang til internet og en printer. I denne lounge, kan man også laminere en udskrift, så den eksempelvis kan bruges til en forside på en rapport. Loungen tilbyder også at sætte en spiralryg på rapporter eller præsentationer, så gæsterne kan rette dokumenterne i sidste øjeblik og have en professionel uddelingskopi  til et møde senere på dagen. Man skal naturligvis betale for laminering og samling af rapporter.

Dokumenter og rapporter til møder senere på dagen kan forberedes i det lille kontorhjørne

Lufthavstemaet går igen i de 10 mødelokaler

Loungen har 10 mødelokaler med plads til mellem 4 og 10 personer. Flere af mødelokalerne er opkaldt efter forskellige flyproducenter: Tupolev, Cessna, Boeing og Airbus, ligesom Concorden har fået et mødelokale opkaldt efter sig. Disse mødelokaler er alle udstyreret med en monitor, hvor man kan vise præsentationer og film, kopper og glas, som giver mulighed for at byde på kaffe, te og vand samt  et billede på væggen med et fly fra producenten, der har lagt navn til lokalet.

Mødelokalet Cessna – med plads til 4 personer
Concorde – ingen tvivl om navnet på dette mødelokale
Tupolev – mødelokale med plads til 10 personer

Har man brug for større mødelokaler, kan det lejes på Courtyard Marriott hotellet, som holder til i samme bygning.

Et lille bibliotek

Loungen har også et lille bibliotek, hvor man finder lærebøger, der er kendt af de fleste uddannet på handelshøjskolen eller universitetets økonomistudie. Eksempelvis Philip Kotlers “Marketing Management”. Men det er naturligvis den tjekkiske oversættelse, der er tilgængelig på hylden. Den ser ud til at være ret brugt, for ryggen er ved at gå løs.

Lærebøger i “Financial Accounting”,” Marketing Management” m.m.

Bliver du sulten …

kan du enten kikke forbi en cafe i lufthavnen eller bruge hotellets restaurant.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

Ligger centralt i lufthavnsområdet og tilbyder gode møde- og arbejdsfaciliteter. Disse suppleres godt med lufthavnshotellets tilbud. Et oplagt sted at mødes for rejsende, der ankommer fra forskellige byer og forretningsforbindelser, der holder til i Prag.

Cons

Loungen og mødelokalerne er tilgængelige indtil kl. 17.00. Kan derfor ikke bruges til aftenmøder, ligesom rejsende, der har et aftenophold i Prag ikke kan benytte faciliteterne

Placering

Plads

Faciliteter

Service

Åbningstider

Generel Vurdering

Konklusion

En god og spændende lounge, der er let at finde og derfor godt kan konkurrere med flyselskabernes lounger i lufthavnsområde. Oplagt at bruge ved længere mellemlandinger.

4.6

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *