Anmeldelse: Regus Lounge – Bukarest

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Regus tilbyder kontorer, arbejdspladser og mødefaciliteter på 7 forskellige adresser i Bukarest. Loungen i byens centrum ligger centralt og har gode faciliteter. Serviceminded personale får gæsterne til at føle sig velkomne. Hvis man blot ønsker en arbejdsplads eller et mødelokale, kan Regus varmt anbefales som alternativ til de business faciliteter, som mange hoteller byder på.

Jeg havde aldrig hørt om Regus, før jeg læste nogle anmeldelser af deres faciliteter her på InsideFlyer. Derfor ville jeg lige besøge deres lounge i Bukarest, da jeg havde en dag i byen. Valget faldt på deres kontor midt i byen. Det ligger centralt på en trafikeret gade opkaldt efter politikeren og redaktøren C. A. Rosetti,  som levede fra 1816 til 1885.

God service

Dette var mit første besøg i en Regus lounge, så et par dage før jeg skulle ankomme til Bukarest, skrev jeg til loungen for at tjekke åbningstider og afklare de praktiske spørgsmål. Inden for en time fik jeg et uddybende svar. Reservation var ikke nødvendig, hvis jeg blot skulle bruge loungen, så jeg skulle bare komme, når det passede mig.

Der var en god skiltning, så jeg kunne nemt finde stedet – men indgangen viste sig uventet at være på siden af bygningen og lidt mere anonym. Naturligvis var døren låst, og der opstod lidt forvirring, da jeg benyttede kaldeanlægget. Men det servicemindede personale fik mig lukket ind – og så blev misforståelsen opklaret. Bygningen var ved at blive renoveret. Derfor var det hele pakket ind i stativer og plastic, som skjulte hovedindgangen ud til gaden. Så jeg var kommet ind ad bagindgangen. Men alle stamkunderne ved naturligvis, hvor hovedindgangen er. Så den benytter de.

Personalet i receptionen viste mig rundt og tilbød at hjælpe mig med at komme på den trådløse internetforbindelse. Megen fin service.

Mange faciliteter

Receptionen er bemandet med 3 personer. Det viser tydeligt, at faciliteterne bliver brugt godt. På adressen C. A. Rosetti tilbyder Regus:

  • Lounge – som reelt er en arbejdsplads, der kan bruges fra et par timer. Man har adgang til internet, printer samt kaffe/the/vand. Loungen har omkring 15 arbejdspladser.
  • 2 mødelokaler til 6 – 10 personer, som dog skal reserveres på forhånd
  • Campus, som er et permanent skrivebord i et stort lokale (en slags kontorfællesskab). Der var i alt 10 skriveborde i kontorfællesskabet. Regus kalder dette produkt for “Coworking” på hjemmesiden.
  • Private kontorer, som kan lejes for en kortere eller længere periode.

Lounge

Loungen ligger sammen med reception lige inden for indgangen. Jeg anbefaler derfor, at man vælger en plads længst væk fra receptionen, så man kan arbejde uforstyrret. Ellers er der en lille risiko for, at man bliver forstyrret af samtalerne mellem gæsterne og personalet i receptionen.

Longen har forskellige typer af arbejdspladser. Som det fremgår at billedet er nogle af arbejdspladserne meget åbne, mens man ved andre arbejdspladser kan “lukke sig inde” bag en afskærmning. Jeg foretrækker en god kontorstol og muligheden for lidt privatsfære, så valget faldt på den mere afskærmede version.

Der var lige plads til min bærbare, en kop kaffe og lidt papir til at tage notater på. Men jeg sad fint afskærmet fra resten af lokalet og i synsfeltet kunne jeg fuldt ud koncentrere mig om at læse InsideFlyer. Jeg kunne dog ikke undgå at bemærker, at der kom mange personer ind i lokalet (formentlig bude, som bragte breve og pakker, men også nogle af lejerne, som mødte på arbejde sidst på formiddagen), og de skulle alle lige udveksle et par bemærkninger med receptionen. Jeg valgte derfor at lytte til P4 gennem et par ørebøffer – og så var det problem løst.

Der var kun 4 gæster i loungen, så vi havde god plads.

En tør kop kaffe

Der er selvbetjening i det lille the-køkken. Jeg hentede en kop kaffe, men det er også muligt at få en kop te eller et glas koldt vand. Mere skulle jeg heller ikke bruge. Loungen tilbyder ikke nogen form for madvarer eller snacks, men der er flere cafeer og restauranter indenfor få husnumres afstand.

Konklusion

Jeg blev positivt overrasket over mit ophold i loungen. Der er gode arbejds- og mødefaciliteter, som absolut kan hamle op med de faciliteter, som mange hoteller byder på. Der er dog ikke tjenere som serverer kaffe, brød og anden forplejning. Det må man selv sørge for – eller undvære.

Hvis man rejser på et “skrabet” budget, kan man ikke altid være sikker på, at hotellet kan tilbyde præsentable lokaler til møde med forretningsforbindelser og kunder. Her er et Regus abonnement et godt og reelt alternativ, som man absolut bør tage med i overvejelserne. Alt kan nemlig organiseres på forhånd, før man rejser fra Danmark.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

  1. Anmeldelse: Regus lounge i Ankara - InsideFlyer DK siger

    […] Faciliteterne er de sædvanlige: Kontorer, mødelokaler og loungen. Og selvom designet er forskelligt fra andre lounger, jeg har besøgt, er genkendelsens glæde stor. Jeg kunne næsten føle mig hjemme. Jeg kom til at tænke på mit første besøg i en Regus lounge, nemlig Bukarest. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *