Anmeldelse: Regus Business Lounge i Berlin

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis man er i Berlin og har brug for et par timer, hvor man kan arbejde med sin pc, så er Regus Business Lounge et godt bud, hvor man foruden kaffe og te, også har mulighed for at købe lidt drikkevarer.  I Berlin har Regus 10 lokationer og jeg valgte en Business Lounge på Vestberlins store handelsgade Kurfürstendamm.

Som indehaver af et Regus BusinessWorld Gold kort, har man adgang til en app, som fås både til Android, iPhone og iPad.  Her kan man, hvis GPS er slået til, se de nærmeste lounges både på et kort og en liste. Hvis der er et symbol for en lænestol, betyder det at der er mulighed for at benytte en business lounge. Ellers har man mulighed for at leje et kontor eller et mødelokale på timebasis eller for en længere periode.

Regus kontoret ligger på 7. sal i en moderne bygning på Kurfürstendamm 21, hvilket er tæt på Gedächtniskirche og Berlin Zoo. Efter en tur med elevatoren fik jeg en venlig modtagelse og rundvisning i kontoret, hvor jeg foruden loungen havde adgang til køkkenet.  I loungen var der kun 2 ThinkPods, som er små båse, hvor man sidde uforstyrret og arbejde. Foruden de to ThinkPods så er der to stole i loungen.

Der var ikke andre gæster i loungen, mens jeg besøgte den tidligt om formiddagen.

Som altid, så behøvede jeg ikke at logge på WiFi med min pc, da jeg allerede tidligere har besøgt en lounge og dermed har WiFi adgang til alle Regus lounger.

Der var et stort køkken med gratis kaffe og te, men også mulighed for at købe drikkevarer til rimelige penge. For at købe drikkevarer fra køleskabet, var man nødt til at tilkalde personalet. Et skilt på køleskabsdøren fortæller, at det er nødvendigt at låse køleskabet på grund af misbrug.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God placering tæt på trafikknudepunktet Berlin Zoo
God plads med gode faciliteter
Kaffe, te og vand inkluderet
Mulighed for at købe drikkevarer
Venligt personale

Cons

Kun to arbejdspladser

MAD/DRIKKE

FACILITETER

KOMFORT

PLADS

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted at arbejde.  I Berlin får man en venlig modtagelse og udover gratis kaffe og te, er der også mulighed for at købe andre drikkevarer.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *