Zleep Hotels kommer til Berlin Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med skandinavisk design åbner Zleep Hotels sit første hotel i den tyske hovedstad og lufthavnen.

Sammen med projektpartneren, Project Immobilien Group, åbner Deutsche Hospitality hotellet med 198 værelser i første kvartal af 2024.

Hotellet bliver lokaliseret på Alexander-Meissner-Str. 4, 12536 Berlin – og de endelige konceptuelle rettelser af det allerede færdige hotel er igangsat.

Hotellet tilbyder skandinavisk, minimalistisk design i forbindelse med mantraet ”A great night’s Zleep” uden at gå på kompromis med kvaliteten og komforten.

Værelserne er udstyret med ekstra lange, komfortable senge, smart-TV, højhastigheds Wi-Fi, regnbruser på private badeværelser og et hjemligt belysningskoncept. De anvendte materialer er valgt med bæredygtighed in mente.

Derudover har hotellet en restaurant, en lounge og 55 parkeringspladser. Rejsende kan også drage fordel af den digitale check-in/check-out stand og andre digitale tjenester.

15 hoteller i Danmark, Sverige og Spanien

I øjeblikket omfatter Zleep Hotels portefølje 15 hoteller i Danmark, Sverige og Spanien. Udover den nylige åbning af det hidtil største Zleep Hotel i Madrid, er der i øjeblikket planlagt yderligere hotelåbninger i hele Europa.

Zleep Hotels Berlin Airport bygges i fremragende selskab, nemlig med det eksisterende Steigenberger Hotel og de to IntercityHotels i nærheden hvilket styrker Deutsche Hospitalitys tilstedeværelse i Berlin lufthavn.

Foto: Zleep Hotels / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *