Anmeldelse: Regus Business Lounge i Gøteborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som dansker i Gøteborg, bør man naturligvis besøge naturligvis Ullevi stadion, hvor Danmark i 1992 vandt EM i fodbold over Tyskland. Lige ved siden af finder man en Regus Business Lounge, hvor man kan sidde og arbejde med udsigt til Ullevi.

Regus kontoret ligger på 3. sal i en renoveret kontorbygning

Hvis man er i Gøteborg og har brug for et par timer i fred og ro, hvor man kan arbejde med sin pc, så er Regus Business Lounge et godt bud. Her er der foruden kaffe og te, også har mulighed for at købe lidt snack.  I Gøteborg centrum har Regus fire lokationer og jeg valgte en Business Lounge på tæt ved Ullevi stadion på Fabriksgatan 7. Det er også tæt på banegården og Svenska Mässan, som er vært for mange konferencer og udstillinger.

Som indehaver af et Regus BusinessWorld Gold kort, har man adgang til en app, som fås både til Android, iPhone og iPad.  Her kan man, hvis GPS er slået til, se de nærmeste lounges både på et kort og en liste. Hvis der er et symbol for en lænestol, betyder det at der er mulighed for at benytte en business lounge. Ellers har man mulighed for at leje et kontor eller et mødelokale på timebasis eller for en længere periode.

I  loungen er der 2 ThinkPods og 4 lænestole.

Regus kontoret ligger på 3. sal i en renoveret kontorbygning midt i et industriområde Efter en tur med elevatoren fik jeg en venlig modtagelse og rundvisning i kontoret, hvor jeg foruden loungen havde adgang til køkkenet.  I den relativt lille lounge var der 2 ThinkPods, som er små båse, hvor man sidde uforstyrret og arbejde. Foruden de to ThinkPods så er der to almindelige stole ved et højt bord og fire små lænestole i loungen.

Det er muligt at sidde ved et højt bord og arbejde.

Der var ikke andre gæster i loungen, mens jeg besøgte den om eftermiddagen.

Som altid, så behøvede jeg ikke at logge på WiFi med min pc, da jeg allerede tidligere har besøgt en lounge og dermed har WiFi adgang til alle Regus lounger.

Der var et stort køkken med gratis kaffe og te. Der er også mulighed for at købe lidt snack i receptionen.

Mens man arbejder kan man se over til Ullevi stadion.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God placering tæt på banegården og Svenska Mässan
God plads med gode faciliteter
Kaffe, te og vand inkluderet
Mulighed for at købe snack
Venligt personale

Cons

Kun to ThinkPods arbejdspladser

MAD/DRIKKE

FACILITETER

KOMFORT

PLADS

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted at arbejde.  I Gøteborg får man en venlig modtagelse og udover gratis kaffe og te, er der også mulighed for at købe lidt snack, mens man nyder udsigten til Ullevi.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *