Anmeldelse: Regus Business Lounge i Singapore

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I Singapores forretningskvarter er der mange mulighed for at arbejde et par timer i en Regus Business Lounge. Desværre er appen ikke helt opdateret med hvilke, der rent faktisk er åbne, men der er ikke langt til den næste.

Som indehaver at et Regus BusinessWorld Gold kort, har man adgang til en app, som fås både til Android, iPhone og iPad.  Her kan man, hvis GPS er slået til, se de nærmeste lounges både på et kort og en liste. Hvis der er et symbol for en lænestol, betyder det at der er mulighed for at benytte en business lounge. Ellers har man mulighed for at leje et kontor eller et mødelokale på timebasis eller for en længere periode.

Jeg var i nærheden af Central Business District ved Raffles Place med udsigt over floden. Her kunne jeg se en lang række Regus lokationer på min app. Jeg valgte Singapore UOB Plaza 1 Centre på 36 sal, som ifølge appen havde en lounge.  For at besøge loungen skal man først registrere sig i reception i stueetagen, hvor man afleverer sit pas mod at få et nøglekort, så man kan køre op med elevatoren til 36. sal.

Her kom jeg op til kontoret, men fik at vide, at kontoret var åbent, men at loungen var lukket, da lokalet skulle bruges til noget andet. Jeg blev henvist til en anden lounge, som lå i et andet højhus lige ved siden af.

Receptionen i One Raffles Place

Så jeg gik ind på Singapore One Raffles Place, afleverede mit pas og kunne nu køre op til 24. sal. Her blev jeg budt indenfor i en lille lounge med en behagelig temperatur efter at have været udenfor i 30 grader.

I loungen var der 4 ThinkPods, som er en lille bås, hvor man kan sidde uforstyrret og arbejde.

Desuden var det to lænestole, en kaffemaskine og to tv, som viste lokale nyheder.

I loungen var der mulighed for også at anvende et dansk netstik til computeren, så jeg behøvede ikke at sætte min adapter til. Der var også en god WiFi forbindelse, der bruger samme kode som hjemme i København når man har været på nettet en gang. Jeg kunne derfor blot tænde for computeren for at være online.

Mens jeg sad der, var der 5 gæster.

Hvis man ville printe, så kunne man emaile filen til receptionisten, som herefter kunne skrive den ud.

Der var mulighed for at købe sodavand fra et køleskab for 1,5 Singapore Dollar (7,5 kr.).Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

God placering i centrum af København
God plads med gode faciliteter
Kaffe, te og vand inkluderet
Mulighed for at købe sodavand

Cons

Ingen sandwich eller lignende
App er ikke opdateret

Mad/drikke

Faciliteter

Komfort

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Regus Business Lounge er et godt sted at sidde, hvis man midt i en storby har behov et roligt sted at arbejde.  Med app’en kan man nemt finde den nærmeste lounge, da der findes 3000 Regus lokationer i verden i 120 lande. I Singapore er det mange lounges at vælge imellem, men appen er desværre ikke opdateret med hvilke der er åbne. Rolig lounge med mulighed for at købe en sodavand, foruden den gratis kaffe og te.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *