Rejse Deal: Til salg nu – SAS har 1 million billige rejse til hele verden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi skrev om i går, så fik EuroBonus Diamant medlemmerne en mail om at SAS ville starte en ny omgang op af deres “1.000.000 billige rejser”. Alle kan få adgang til de billige rejser her. Vær først ude og få de billigste billetter.

SAS starter selv med at have fokus på langruterne i kampagnen:

Udover USA og Asien er der også billige rejser på alle destinationerne i Europa. Så skal du ud og rejse kan det være i denne kampagne du finder en billigere flybillet.

Med SAS kan du vælge sæde fra 22 timer før afgang. På de korte og mellemlange ruter byder SAS på kaffe og te, og så optjener du altid EuroBonus-point.
På langruterne indgår altid 23 kg. bagage samt mad og drikke ombord. Husk også, at du har 24 timers fortrydelsesret på køb af flybilletter på SAS.dk

Bestil og søg billetter her

Du kan søge efter de billige flybilletter på SAS. Kig også her på Momondo, da det ofte er muligt at købe billetterne lidt billigere den vej igennem.

Du skal bestille senest den 24. august 2017.

Rejseperioden i Europa er fra den 14. september 2017 til den 31. maj 2018. Rejseperioden for rejser til  USA og Asien er fra den 4. oktober 2017 og frem til den 31. maj 2018, dog med med undtagelse af perioderne 6. december 2017 og til 8. januar 2018 samt 24. marts 2018 og til 9. april 2018.

SAS har til kampagnen lavet en lille video, som skal promovere de mange billige rejser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *