Singapore tilbyder igen gratis mulighed for sightseeing

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du er i en længere transit i Singapores Changi lufthavn, så kan du nu igen komme på en af fire gratis sightseeingture rundt i Singapore.

I samarbejde med Changi Airport Group (CAG) og Singapore Tourism Board (STB) inviterer Singapore Airlines (SIA) transitpassagerer, der flyver til Singapore og videre ud i Sydøstasien, Australien og New Zealand på en gratis tur rundt i Singapore. De rejsende kan vælge mellem fire forskellige ture i den eksotiske bystat.

Efter en pause på to år, grundet Covid-19, relancerer Singapore Airlines, Changi Airport Group og Singapore Tourism Board nu ’The Free Singapore Tour’. De tre klassiske udflugter City Sights Tour, Heritage Tour og Jewel Tour er opdateret med nye spændende seværdigheder. Samtidig introduceres nyheden Changi Precinct Tour, der fokuserer på seværdigheder i den østlige del af østaten omkring Changi Lufthavn.

Turene afholdes alle dage og varer 2,5 timer. Planen er at tilbyde ni ture dagligt.

Vi er glade for at genindføre The Free Singapore Tour, der giver vores transitpassagerer mulighed for at opleve den pulserende bystat Singapore. Som et af verdens bedste flyselskaber og med Changi som hub, er vi forpligtet til at levere enestående service og ekstraordinære oplevelser til vores kunder. De rejsende kan nu igen nemt og bekvemt udforske det bedste af Singapore – fra imponerende arkitektur, kulturarv og kulinariske oplevelser – og samtidig nyde den komfort, der medfølger at flyve med Singapore Airlines.

Muhammad Raimi, administrerende direktør for Singapore Airlines i Norden.

Før pandemien udgjorde transitpassagerer ca. 30% af de rejsende i Changi Lufthavn. ’The Free Singapore Tour’ blev introduceret første gang i 1987. I 2019 benyttede 80.000 rejsende sig af de gratis ture rundt i Singapore.

Book turen hjemmefra

De gratis udflugter kan forudbestilles via Changi Lufthavns hjemmeside. Transitpassagerer, der ønsker at deltage på en af de gratis ture, skal have en mellemlanding på minimum 5,5 timer og maksimalt 24 timer.

Yderligere information om de gratis ture i Singapore findes her.

Se detaljerede oplysninger om de fire ture her: City Sights Tour, Jewel Tour, Changi Precinct Tour, Heritage Tour.

Foto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *