Stabil vækst og drift for PLAY i marts måned

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

PLAY sikrede en 80,6% belægningsgrad, 86.661 passagerer, rekordsalg og stærk omsætningsvækst i marts 2023.

Det islandske flyselskab, PLAY transporterede i alt 86.661 passagerer i marts 2023, hvilket svarer til en belægningsgrad på 80,6%. Dette er en betydelig vækst fra marts sidste år, hvor belægningsgraden var 67% og passagertallet var 23.700.

Af passagererne i marts 2023, rejste 26% fra Island, 39% rejste til Island, og 35% var forbindelsespassagerer (VIA). 

I marts ankom 87,4% af PLAY’s flyvninger til tiden – en meget imponerende præstation for selskabets operationelle personale, der måtte håndtere udfordrende vintersituationer i Island. Yderligere var marts endnu en rekordmåned med hensyn til billetsalg.

Et punktligt første kvartal

I første kvartal af 2023 transporterede PLAY 212.408 passagerer, hvilket svarer til en belægningsgrad på 78,4%. PLAY opnåede en imponerende punktlighed på 85,5%, hvilket er en betydeligt bedre præstation end hos flyselskabets største konkurrenter.  

Birgir Jonsson, direktør for PLAY, udtaler:

Vi går nu ind i den mest spændende og sjove tid på året for os hos PLAY, når vi byder omkring 200 nye kolleger velkommen til teamet, modtager 4 helt nye fly og lancerer 13 nye destinationer. Markedet modtager os med åbne arme, hvilket tydeligt kan ses på vores voksende omsætning og et salg, der slår rekorder måned efter måned.

Birgir Jonsson, direktør for PLAY.

Du kan læse hele deres rapport her.

Vi har tidligere talt med Birgir Jonsson og du kan se interviewet her:

Foto: Play A321-251N (TF-PLB) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *