Anmeldelse: Hotel Phønix Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer har atter haft fornøjelsen af at teste et hotel i Aalborg området. I det her tilfælde nærmere bestemt Hotel Phønix i Aalborg

Et ophold på Hotel Phønix i Aalborg, er det noget man kan skrive lange og detaljerede postkort om? Vi fra InsideFlyer fik i midten af Marts muligheden for at teste det Aalborgensiske hotel, i forbindelse med et møde, med overnatning som vi deltog i. Hvordan er et ophold hos Phønix Aalborg. Det kigger vi nærmere på i denne anmeldelse.

Beliggenhed

Beliggenheden af Hotel Phønix i Aalborg, er nok noget af den mest centrale placering som man kan få i hele Aalborg. Hotellet befinder sig på adressen Vesterbro 77. Mere centralt i Aalborg bliver det næsten ikke, med cirka 200 meter på gåben til mange af Aalborgs centrale attraktioner, såsom festgaden Jomfru Ane Gade, og Nytorv.

Ankomst og indkvartering

Den 17. Marts 2023, klokken 15.30, ankom jeg til hotel Phønix, og forberedt til det møde som jeg nu skulle til, gik jeg direkte til et af hotellets konferencerum, hvor mit møde fandt sted.

Cirka omkring klokken 18, var det nu tid til at checke ind på hotellet, og modtage nøglekortene. Jeg fik værelse nummer 515, som ligger på hotellets 5 sal. At komme til 5 sal, kræver at man fra hvor elevatoren stopper på 4 sal, tager en separat trappe, for at komme videre op på etagen.

Værelset og toiletforhold

På trods af strabadserne med at skulle en ekstra etage op, fra hvor elevatoren stoppede, så ankom jeg vel og mærke til værelset. Ved første øjekast, var værelset lyst, nydeligt og med en behagelig indretning, så man kunne føle sig hjemme. Badeværelset var småt men til gengæld havde alt det der høre et badeværelse til, inklusive et badekar. Efter et dyb i netop badekaret, var det nu tid til at få afprøvet sengene, og sige godnat.

Eller rettere. Det med at sige godnat, skete ikke rigtigt. Jeg fik måske 1½ times søvn den nat idet at jeg ikke kunne finde ro. Åbenbart et gentagende problem, jeg har mig når jeg besøger hotellet i den by jeg reelt bor i. Det er dog ikke hotellets grund at jeg ikke kan falde i søvn.

Morgenmadsservering på Hotel phønix

Et punkt som mange mennesker ser frem til over deres hotelopholder er morgenmadsbuffeten. hos Hotel phønix i Aalborg, kan man slå sig løs i et morgenkomplet, bestående af alt fra rundstykker, med tilhørende pålæg. Til et mindre udvalg af “English breakfast” tilbehør, såsom røget bacon, æg og bønner. Derudover er der kaffemaskine, med diverse kaffeprodukter, samt juice og vand tilgængeligt.

Øvrig servering hos Hotel phønix

I det at mit ophold ved Hotel Phønix var et All inclusive ophold, ja så var der foruden morgen, også inkluderet frokost og aftensmad.

Aftensmaden var bestående af noget kalvemørbrad, med tilhørende kartoffel, og grøntsager og champignonsovs til. yderst delikat spise, men det var desværre ikke nok til at gøre undertegnet mæt.

Desserten var bestående af noget mascarpone kage med en kugle tilhørende hindbærsorbet. Igen yderst delikat, men desserten var akkurat heller ikke nok til at gøre undertegnede mæt, men man må jo tage hvad man kan få når man ikke selv er kassere :-).

Aftensmad

Frokosten

Efter morgenmad, og endnu et par timers møde, var det nu tid til at sætte sig til bords igen. Frokosten skulle indtages.

Frokosten bestod af tage selv skaldyrsbuffet. hertil, var blandt andet rejer og laks, samt diverse anden pålæg.

Frokostbordet: Foto: André Jørgensen

Faciliteter

Hotellet, har udover et godt køkken også nogle øvrige faciliteter. Heraf, mødelokaler, Wifi, og Fitnessrum. Derudover er der mulighed for slappe af i receptionen. Derudover er der en større terrasse, og en bar, hvis du ønsker dig en lille en ud på aftenen.

Loungeområde i receptionen: Foto: André Jørgensen

Personale, Check-ud og Serviceniveau

Personalet på Hotel Phønix i Aalborg, virkede meget engagerede og professionelle i deres job, og de få gange jeg havde interaktion med personalet var ved check-in og check-ud, samt under serveringerne. Kort fortalt kan man føle sig velkommen hos Hotel Phønix i Aalborg.

Check-ud foregik ved at man aflevere sit nøglekort, og få sekunder efter er man checket ud.

Priser for en overnatning

Priserne starter ifølge hotellet hjemmeside fra 715kr-. for en overnatning med tilhørende morgenmad. Jeg er uklar på hvad en overnatning med helpension koster. Dette ophold var som led i et møde som jeg var deltagende i, og derfor var overnatningen betalt andet sted fra.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Venligt personalet
+ Badekar på værelset
+ God kvalitet og smag af hotellets mad.
+ Hyggelig indretning, af alt fra værelse til øvrige faciliteter.

Cons

- Baren lukket klokken 23.00
- ikke store nok portioner til at blive mæt under aftensmad.
- At lægge søvnløs, er en dyd, dog ikke hotellet skyld, men det ødelægger noget af oplevelsen.

Lokation

Mad/drikke

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hotellet er beliggende centralt i Aalborg, tæt på Aalborg banegård, og busforbindelser. Man kan i følge hotellet hjemmeside holde i gården for 150kr, pr nat, hvis man er i egen bil. En overnatning står for de billige værelser til 715kr med morgenmad, og personligt mener jeg at dette er i den lidt dyrere ende, og er ikke en pris jeg normalt vil vælge et hotel til. Jeg kan eftersom det var et betalt ophold, dog ikke påpege prisen idet at den i mit tilfælde var 0kr.- Maden var god, mørbradren var saftig, og godt mør, og desserten sad også i skuffen, men det trækker dog ned af at portionerne ikke var store nok til at gøre en mæt. Personalet var af mit indtryk meget engagerede og kunne sit kram. Hotellet er et besøg værd, hvis man ønsker at ofre lidt mere for et hotelophold, end jeg normalt har for vane :-)

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *