Comwells medlemsprogram blev i dag mere attraktivt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når du fra i dag tjekker ind hos Comwell, får du som klubmedlem automatisk et stempel, for hver overnatning du booker. Otte overnatninger udløser en gratis bonusnat for 2 personer.

Det nye tiltag skal være med til at styrke hotelkædens loyalitetsprogram og i højere grad få gæster til at booke gennem Comwells egne kanaler. Især det med at booke gennem egne kanaler er noget hotellerne er meget fokuseret på. Det koster en stor del af indtjeningen, når en bookinger kommer fra de forskellige bookings sites (e.g. Hotels.com eller Expedia).

Selve opsætningen af bonusnætterne minder om det vi kender fra netop Hotels.com, men du skal i det nye Comwell setup kun bo der 8 gange før det udløser en gratis overnatning for 2 personer. Dette er bestemt mere attraktivt, da Hotels.com kræver 10 overnatninger.

Dermed er et faktisk ikke nogen grund til ikke at melde sig ind i Comwells medlemsklub. Som vi læser betingelserne kræver det kun en overnatning hver 12. måned for at holde “stemplerne” aktive. Så det vil kunne passe på mange der bor på hotel i Danmark.

Loyaliteten skal styrkes i Comwell Club

Comwell lancerer i øjeblikket en række nye og attraktive fordele, der skal med til styrke loyalitetsprogrammet i Comwell Club. I sidste måned introducerede Comwell et nyt fødselsdagskoncept, hvor medlemmer tilbydes en særlig god rabat på ophold.

Nu introducerer Comwell sine 295.000 klubmedlemmer for endnu et loyalitetsprodukt i form af gratis overnatninger. Et produkt som Comwell håber ikke alene vil styrke medlemsloyaliteten men også øge overnatninger i Danmark generelt.

Comwells kommercielle direktør, Michael Hansen, siger i forbindelse med lanceringen:

Vi har i Comwell længe arbejdet på en ny klubfordel, der skal styrke loyaliteten og gøre det mere attraktivt at overnatte hos os. Samtidig er det et stærkt incitament for vores kunder til at booke direkte gennem vores kanaler. På den måde opnår de flere fordele, og vi kan i højere grad skræddersy tilbud og produkter, der passer til dem. Vi har mange kunder, der kommer fast på vores hoteller og nyder vores værtskab, og det vil vi gerne honorere. Men vi håber da også, at tilbuddet vil gøre det attraktivt for alle andre at komme ud og opleve Danmark og vores unikke hoteller rundt om i landet. Med introduktionen af vores bonusnætter har vi lavet et produkt, der er nemt at forstå og uden en masse restriktioner.

Michael Hansen. kommercielle direktør i Comwell

Comwell Club blev introduceret i 2010 og har i dag 295.000 medlemmer i Danmark og Sverige. Som medlem af Comwell Club opsparer man nu både bonusnætter og point på sine ophold. Pointene kan bruges som hel eller delvis betaling af ophold, middage og spa.

Sådan fungerer bonusnætter

Medlemmer af Comwell Club får ét stempel ved hver kvalificerende overnatning. Man skal have minimum én kvalificerende overnatning om året for at bevare optjente stempler af ældre dato. Når man har 8 stempler (altså overnattet 8 gange) får man én bonusnat inkl. en unik voucherkode. Bonusnætter kan kun bookes online via comwell.com. Den unikke voucherkode skal ikke bruges ved booking, men skal medbringes og fremvises som dokumentation ved check-ind.

Vær opmærksom på at du ikke optjener bonusnætter på følgende bookinger:

  • Overnatning ifbm. konference/mødeafvikling 
  • Bonusnat overnatninger
  • Overnatninger booket via 3. part så som hotels.com, expedia m.fl.

Så du skal booke via en booking, der laves direkte hos Comwell hjemmesiden, via telefon, eller via erhvervsrejsebureau (GDS). 

Ellers gælder følgende regler:

  • Bookingen skal laves med din Comwell Club e-mail
  • Det spiller ingen rolle om du overnatter privat eller som individuel forretningsrejsende
  • Du får et stempel pr. værelsesdøgn (uanset antal værelser du afregner). Og overnatter du f.eks. 2 nætter, får du to stempler.
  • Dit stempel er synligt dagen efter check-ud på din Comwell Club-profil
  • Et stempel udløber efter 12 måneder
  • Samtlige stempler på dit Comwell Club-stempelkort holdes aktive ved minimum 1 overnatning hver 12. måned

Læs mere om bonusnætterne her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *