Regus lounge, Wien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Regus loungen i Herrengasse i det central Wien tilbyder rolige arbejdspladser til forretningsmanden, som gerne vil have noget fra hånden.

Regus tilbyder lounger, hvor man kan få en siddeplads med internetforbindelse, en kop kaffe samt muligheden for at udskrive dokumenter. Flere af mine medskribenter har på InsideFlyer anmeldt Regus lounger i forskellige byer. Nu er turen så kommet til Østrigs hovedstad, Wien. Her har Regus 16 lounger. 6 af dem ligger i centrum indenfor den indre ringgade, hvor jeg besøgte loungen i bygningen Le Palais (Herrengasse 1-3), blot 5 minutters gang fra Hotel Radisson Blu og andre tilsvarende hoteller for forretningsrejsende.

Let at finde

De flotte gamle bygninger  i det indre Wien bliver ikke skæmmet af overdreven reklame for de virksomheder, der har holder til på adressen. Med diskret skiltninig ved indgangen fra gaden samt ved elevartoren er det let at finde op til loungen på 2 sal.

Jeg fik en meget venlig modtagelse i receptionen, hvor mit Regus-kort lige skulle registreres. Jeg har endnu ikke modtaget det fysiske kort, så jeg viste en udskrift af e-mailen, der bekræftede min konto (guldstatus) – med mit medlemsnummer tydeligt skrevet i overskriften. Receptionisten fortalte, at hun desværre ikke kunne læse hollandsk (og åbenbart heller ikke dansk), så jeg måtte hjælpe hende lidt med at finde de nødvendige informationer. Derefter fik hun hurtigt registreret mig i systemet og jeg fik en rundvisning.

Få siddepladser

Lounges har højst plads til 9 gæster: 2 sofa-arrangementer har hver plads til 4 personer (vist på billedet nedenunder). Derudover er der en lænestol. Jeg er ikke tilhænger af disse indbyggede møbler, hvor man hverken kan flytte bordet eller stolen (sofaen). Jeg foretrækker stole og et bord, som jeg kan flytte lidt rundt på.

Loungen er en af de mindste, jeg har set. Skulle man finde den fyldt, kan receptionen henvise til fem andre Regus lounger indenfor få minutters gåafstand.

En lille forfriskning

Gæsterne kan tage en kop kaffe fra kaffemaskinen eller et glas vand fra en af de to karafler. Den ene har vand med brus, mens vandet I den anden karaffel er uden.

Rolig arbejdsplads

Jeg var den eneste gæst denne fredag formiddag, så jeg kunne nyde en forfriskning i de rolige omgivelser, før jeg skulle videre.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Service

Beliggenhed

Siddekomfort

Generel Vurdering

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *