Dagbog fra en pilotstuderende – Uge 60

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er der gået en uge mere, og denne gang har det desværre været en meget stillestående uge.

Jeg har ikke haft nogle flyvninger, og da vi ikke laver så meget andet for tiden end at flyve, (og læse op på forskellige ting, selvfølgelig 😉 ), er der ikke så meget at fortælle..

Dog er der sket en hel masse på skolen det sidste stykke tid.

Skolens nye hangarer er ved at være sat helt op, og skolen håber på at kunne tage dem i brug her i oktober/november. Ligeledes skulle udgravningerne til de nye klasselokaler også snart gå i gang, så skolen får en del mere plads end det vi har nu.

Og så er GreyBird Pilot Academy blevet en international skole. I starten af september startede skolen et nyt hold i Sverige. Det vil sige at vi nu kan komme ud for at flyve frem og tilbage imellem skolens baser. Den nye skole/base ligger Ljungbyhed, og flyene skal flyves mellem baserne når de for eksempel skal på værksted, da værkstedet ligger her i Aarhus. Så på dem måde kan man flyve frem og tilbage på. Vi kommer selvfølgelig stadig til at flyve til andre europæiske og skandinaviske lufthavne, hvilket jeg glæder mig til at komme igang med, når jeg er færdig med introflyvningerne på twinnen.

Ellers tror jeg desværre ikke der er så meget mere at fortælle. Hvis I har nogle spørgsmål eller ting I kunne tænke jer en forklaring på skal I endelig sige til. Det kunne være alt fra uddannelsen til flyene vi flyver og hvordan vi flyver. Smid en kommentar eller skriv på forummet. Jeg vil hellere end gerne give en bedre indsigt i denne meget lukkede og for nogle ukendte verden.

I kan også følge mig på Instagram hvor jeg forsøger at ligge så mange billeder op fra livets gang på skolebænken. Søg efter Pilot_noehr.

Indtil næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *