Bornholm er populær i påsken

DAT

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

DAT har i påsken mere end fordoblet kapaciteten på flyvning til og fra Bornholm sammenlignet med sidste år. Så alle der ønsker at rejse med fly til Bornholm, har mulighed for det.

Bornholm er et populært rejsemål og vores ruter fra Jylland og København til Bornholm er eftertragtede. Samlet set, har vi allerede solgt 90% flere billetter i år på alle påskeflyvninger til og fra Bornholm. Dette tror vi blandt andet skyldes, at sidste år var folk meget mere tilbageholdende med at flyve. I år oplever vi, at folk er mindre nervøse, da alle skal kunne fremvise en negativ coronatest, der er mindre end 72 timer gammel ved check-in. Derudover er det en fast procedure at flyene desinficeres før og efter hver flyvning.

Robert Rungholm, Commercial Manager i DAT
Foto: DAT

DAT ruter til Bornholm:

  • Aalborg til Bornholm fra den 31. marts til den 29. oktober
  • Billund til Bornholm fra den 29. marts til den 25. oktober
  • Aarhus til Bornholm fra den 16. juni til den 15. august
  • Midtjylland til Bornholm via København fra den 3. maj, dagligt – året rundt
  • København til Bornholm, dagligt – året rundt

Denne påske har vi sat knap 5.900 sæder til slg og det er mere end en fordobling sammenlignet med sidste år. Dette har vi gjort for at sikre, at alle der ønsker at rejse med fly til Bornholm, har mulighed for det. Der er også stor efterspørgsel på vores senior og studerende billetter, faktisk har vi solgt 75% flere billetter til disse to segmenter denne påske.

Robert Rungholm, Commercial Manager i DATHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *