Sidste nyt: LOT Polish Airlines starter til sommer flyvninger mellem Billund og Warszawa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Billund lufthavn kan endnu en gang afsløre en ruteåbning. Denne gang er det Star Alliance medlemmet LOT Polish Airlines der åbner en ny rute mellem Billund og Warszawa

Den nye rute giver jyske rejsende gode forbindelsesmuligheder til LOTs netværk ud af Warszawa, både til det øvrige Polen, men også en lang række andre spændende destinationer i det centrale og østlige Europa. Derudover har LOT også en række gode gode forbindelser til Asien og Nordamerika.

LOT´s Embraer 170

Dobbelt daglig afgang

Ruten har første afgang mandag d. 2. juli 2018 og flyves to gange dagligt på hverdage og en gang om dagen lørdage og søndage.

Morgenafgangen flyves mandag til lørdag kl. 8.20 fra Warszawa med ankomst til Billund kl. 10.00 og retur er der afgang kl. 10.35 fra Billund med ankomst til Warszawa kl. 12.20.

Mandag til fredag samt søndag flyves der kl. 17.30 fra Warszawa med ankomst kl. 19.10 i Billund og returflyvningerne vil have afgang kl. 19.50 fra Billund og med ankomst til Warszawa kl. 21.35.

LOT vil på ruten benytte en Embraer 170 med plads til 70 passagerer. Flyver du videre til Asien eller Nordamerika er det værd at huske, at LOT´s langruteflåde nu udelukkende består af Boeing 787 Dreamliner-fly.

Kilde: Billund Lufthavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *