BREAKING: SAS aflyser alle flyvninger til og fra Kina

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har været under opsejlning længe og vi har skrevet at vi forventede det ville komme. Nu har SAS netop meldt ud at de aflyser alle deres flyvninger til og fra Kina.

I første omgang gælder aflysningen fra i morgen den 31. januar 2020 og frem til den 9. februar 2020. Dette følger i tråd med hvad for eksempel Lufthansa gruppen meldte ud for kort tid siden.

Salget af flybilletter til de to destinationer vil være lukket for afrejse frem til den 29. februar 2020.

WHO har netop holdt møde og det er helt sikkert en af grundene at SAS nu følger trop og aflyser. Det er forventet at WHO i dag vil melde ud at en forsat isolering af Kina vil være nødvendigt.

Hong Kong ruten forsætter

Hong Kong ruten forsætter som hidtil, men der vil være en konstant dialog med myndighederne og derfor kan denne rute også ende med at opleve aflysninger.

Gratis ombookning

Hvis du har en flybillet og den er bestilt senest den 28. januar 2020 og har afrejse mellem den 10. februar 2020 og frem til den 29. februar 2020, så kan du ombooke den gratis til en senere dato eller gratis annullere den.

Rejser du til Kina via Hong Kong, så kan du også vælge at få lavet din billet om. Dette er også gratis.

Det drejer sig om i alt 12 ugentlige flyvninger, som SAS nu aflyser.

Kontakt SAS eller direkte til det rejsebureau, hvis du skal have rådgivning eller hjælp til ombookning.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *