SAS åbner tidligere op for online check in – læs her hvorfor det er vigtigt at vide

SAS appen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har været normalen at man har kunnet lave online check in cirka 24 timer før afgang. Ved SAS har det være 22 timer før afgang og nu ændrer de det og åbner op meget tidligere.

At checke in online er meget rart for kunderne. De får muligheden for at vælge de pladser som forsat er frie (og ofte gratis på det tidspunkt). Derfor er det også vigtigt for os at fortælle om denne positive ændring.

SAS flytter fra midten af februar deres officielle grænse til 30 timer før afgang. Dermed flyttes tidspunktet 8 timer, da det nuværende er 22 timer før afgang.

Forskellen mellem den gode plads eller midterpladsen

Grunden til at vi syntes det er vigtigt at være opmærksom på er at det kan betyde forskellen mellem at du kan vælge den gode plads ved gangen eller vinduet, og så at alle de gode pladser er optaget og du må nøjes med en midterplads.

For familierne giver det også muligheden for en øget chance for at finde pladser ved siden af hinanden.

En anden ting som er vigtigt at huske på er at der sker opgraderinger løbende, samt opgraderingerne via point/kontant auktionerne. Derfor vil folk flytte pladser og det er mange gange de eftertragtede pladser som de har haft booket. Så når dette sker, så er det med at være klar, da du kan sikre dig en gratis plads ved nødudgangen.

Online check in vil have åben frem til en time før afgangstidspunktet.

Rejser til USA

Alle rejser til USA vil forsat først åbne op 24 timer før afgang. Det har sikkert med de krav at gøre som USA stiller.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Frank siger

  Det er måske bare mig, men jeg kan ikke udfra artiklen gennemskue hvornår SAS nu åbner for check-in.

  • Jakob siger

   Nej. Jeg kan heller ikke gennemskue det. Og hidtil har man kunnet checke ind 24 timer før afgang i appen og ikke 22 timer som der står i artiklen….

 2. Kristian siger

  Det har længe været muligt at tjekke ind 36 timer før på Europa flyvninger. Det er bare ikke officielt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *