BREAKING: SAS udskyder ændring af EuroBonus programmet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tidligere i dag bragte vi en artikel om at SAS uanmeldt lavede en ændring på Points Upgrade auktionen således at der ikke længere optjenes point på den opgraderede klasse når du betalte med EuroBonus point. Dette var en fejl siger SAS og trækker det tilbage.

Vi har, efter vi som de første breakede artiklen, haft en dialog med SAS omkring dette og det viser sig at det var en fejl og at det ikke skulle være trådt i kraft på nuværende tidspunkt. Vi kan derfor som de første melde at SAS trækker ændringen tilbage igen.

Troels Karlskov fra SAS danske PR afdeling siger følgende til InsideFlyer:

Der er sket en fejl, og vilkårene er fejlagtigt blevet opdateret, selvom tiltaget først bliver implementeret senere på året. De gamle vilkår gælder fortsat, og hjemmesiden er blevet ændret igen. Vi beklager over for de kunder, som skulle være blevet berørt, og vi er i kontakt med dem, så de ikke bliver påvirket. Når opdateringerne bliver aktuelle, går vi selvfølgelig proaktivt ud med information til vores kunder

De gamle vilkår gælder endnu

De gamle vilkår gælder derfor fortsat, og SAS hjemmesiden er ændret tilbage igen.

De kunder, som skulle være blevet påvirket, vil SAS selvfølgelig tage kontakt til og sikre at deres Points Upgrades håndteres efter de gamle og nuværende regler.

Forvent at reglerne vil blive ændret

Som SAS selv skriver til InsideFlyer, så vil der meldes proaktivt ud når ændringer sker. Vi vender tilbage når vi har en fast dato på dette, men anbefaler alle at lave deres Points Upgrades så hurtigt som muligt på de rejser som allerede er bestilt. På den måde sikres det at du får EuroBonus point i henhold til de gamle regler.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *