British Airways åbner på onsdag deres nye “The First Wing” i London Heathrow lufthavnen – og du er inviteret med!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways vil på onsdag den 5. april åbne deres nye “The First Wing” i London Heathrow lufthavnens Terminal 5. Allerede nu er der kommet lidt flere detaljer ud om hvad kunderne kan forvente sig fra på onsdag.

På onsdag har British Airways inviteret til en eksklusiv åbning af “The First Wing” og InsideFlyer er som eneste nordiske medie med på turen og vil dække åbningen. Du er derfor inviteret med til at følge åbningen live. Så følg med her på siden og på vores Facebook side, så bliver du blandt de første til at se, hvad “The First Wing” gemmer på. Vi regner med at kunne vise de første billeder fra åbningen mellem klokken 15:00 og 16:00.

Hvad er “The First Wing”?

British Airways holder til i London Heathrows Terminal 5. I den ene ende af den er der i et decideret første klasse check ind område. Dog har der ikke været nogen dedikeret sikkerhedskontrol til de rejsende i enten første klasse, British Airways Executive Guld eller oneworld Emerald.  Det er blandt andet dette, som den nye “The First Wing” vil råde bod på.

Den nye “The First Wing” er blevet til i et samarbejde med Universal Design Studio, som er et London baseret designfirma. Det nye design er primært udført i lyst træ og glas med en klar reference til det design, som er ombord på en British Airways First Class kabine.

Valget af materialer er holdt i lyst træ, metal og glas.

Dedikeret indgang og sikkerhedskontrol

Der vil være en dedikeret indgang direkte fra check ind og ind til lounge området. På den måde slipper den rejsende for, som i dag, at skulle gå igennem shoppingområderne for at komme til guld loungen (Galleries First). Der allerede i dag en mere direkte vej til First Class loungen “The Concorde Room”.

Den nye og dedikerede sikkerhedskontrol i “The First Wing”.

Mere plads og privatliv og  i fokus

Der har været fokus på at skabe et område med mere plads, samt give følelsen af mere privatliv. Der vil være en 3 meter høj og 29 meter lang specieldesignet og kurvet væg af metal, som vil medvirke til at skabe mere privatliv. Valget af lyssætning vil også være med til at give en behagelig atmosfære.

Bristish Airways udtaler selv om deres nye “The First Wing”:

The First Wing is a seamless, intuitive and dedicated route for British Airways’ most valued customers to begin their journey in supreme comfort.

Du kan finde flere detaljer her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *