British Airways begynder at genåbne selskabets lounger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways har besluttet at begynde at genåbne sine lounger i Heathrow Lufthavn. Der er adgang for medlemmer med status i loyalitetsprogrammerne og passagerer, der rejser på Business eller First Class.

British Airways skriver på deres hjemmeside, at selskabet har åbnet dets “Galaries South Club” lounge, First Class lounge og ankomst-loungen i Heathrow, terminal 5. Men adgangen vil naturligvis ikke kun være begrænset til rejsende på First Class. Alle passagerer, der normalt har ret til at komme ind i en lounge vil kunne få adgang – uanset hvilken klasse, man rejser på.

Selskabet har indført mange af de forholdsregler, vi allerede har set andre steder. Alt sammen for at sikre en høj hygiejnestandard og reducere smitterisikoen. Derfor er har man nu markeringer for at sikre afstanden mellem gæsterne, ligesom der er opsat hygiejnestationer med håndsprit overalt i loungen.

British Airways har samarbejdet med alle selskabets leverandører for at kunne sikre en høj hygiejne og trygt miljø for både de rejsende og selskabets ansatte. Denne indsats omfatter alle procedurer lige fra tilberedning og levering af mad til rengøring af loungens badeværelser, fællesområder og siddepladser. For at minimere den fysiske kontakt mellem gæsterne har selskabet lanceret en ny tjeneste ‘Your Menu‘, hvor du kan bestille mad og drikke, som efterfølgende bliver serveret, hvor du sidder. Ved indgangen vil gæsterne også få udleveret en lille guide til, hvordan de kan få et behageligt ophold i loungen.

Loungens Concorde Terrace er udelukkende forbeholdt rejsende på First Class.

Flere destinationer

Ved udgangen af juli vil British Airways have genoptaget flyvningen til mange rejsemål:

  • Indenrigs vil selskabet have genoptaget betjeningen af ruterne mellem London og Belfast, Inverness, Jersey, Manchester, Newcastle og Newquay. Desuden vil man have 2 daglige afgange til Edinburgh og Glasgow.
  • Internationale kort-distance ruterne vil omfatte flyvninger til Bulgarien, Danmark, Frankrig, Grækenland, Irland, Island, Italien, Kosovo, Kroatien, Marokko, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig
  • Langdistance ruterne vil omfatte de allerede eksisterende flyvninger til Boston, Chicago, Los Angeles, New York (JFK), San Francisco og Washington. Dertil kommer ruterne, der startes op i løbet af juli til Bermuda, Dallas, Miami, Seattle og Toronto. British Airways vil i løbet af juli også genoptage flyvningerne til Barbados og Kingston i Caribien. Hertil kommer ruterne til Hong Kong og Singapore i Fjernøsten og Haneda i Japan.

Den planlagte genåbning af loungerne og de forskellige tiltag for at mindske spredningen af Corona Virus virker fornuftige. Det vil være rigtigt fint, hvis det lykkes at leve op til de nye hygiejne standarder. Jeg håber også, at man kan få gæsterne til at holde den krævede afstand til andre gæster i loungen. Hvis nogen af jer besøger en af British Airways lounger, vil det være interessant at høre jeres oplevelser.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Joe Deeney og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *