British Airways fejrer 100 års jubilæum med dobbelt op på Avios

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som mange nok har bemærket, så fejre British Airways 100 års jubilæum i år. Dette markeres med en række tiltag henover året. Blandt andet har fire af selskabets maskiner fået en særlig retro bemaling.

Det tyder dog ikke på, at British Airways på nogen måde er færdige med at fejre jubilæet. Er du medlem af selskabets bonusprogram, Executive Club, så har du sandsynligvis allerede modtaget et nyhedsbrev hvor der lokkes med dobbelt op på Avios.

British Airways Negus 747 Aircraft.
Photo credit: Stuart Bailey/British Airways.

Dobbelt op og potentiel bonus

Hvis du registrerer dig via dette link senest d. 19. april, så får du dobbelt Avios på de næste seks flyvninger du har med selskabet. Når du minimum seks flyvninger lover British Airways en yderligere, og endnu ikke defineret, Avios bonus. Tilbuddet gælder også for nye medlemmer af Executive Club.

Du optjener dobbelt Avios på alle flyvninger opereret af British Airways (med BA-flynummer) samt på flyvninger med British Airways flynummer mellem London og Nordamerika opereret af British Airways, samt partner selskaberne American Airlines, Iberia og Finnair.
Flyver du indenrigs i Sydafrika (Med Comair) eller på ruter opereret af Sunnair eller CityFlyer, så få du også dobbelt op på Avios.

De seks flyvninger skal finde sted i perioden fra nu og til og med 31. december 2019.

Kilde og fotokredit: British Airways.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *