British Airways flyver hospitalsudstyr til England

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet British Airways, flyver i øjeblikket med vigtigt hospitalsudstyr fra Kina til England.

Pilot Robert Kendall samt hans besætning på British Airways Boeing 777, flyver i øjeblikket vigtigt hospitalsudstyr til England. dette inkludere b.la. ventilatorer og personligt beskyttelsesudstyr – herunder briller, mundbind og kjoler.

Flyvningen blev udført i samarbejde med den britiske regering og IAG Cargo. Den britiske ambassade samarbejder med Department of Health om, at anskaffe medicinsk udstyr fra Kina og levere det til NHS-hospitaler overalt i England.

Flyet fløj fra Shanghai kl. 11 lokal tid den 9. april og landede senere samme dag i Heathrow. Turen var den første af flere British Airways flyvninger, der har medicinsk udstyr og forsyninger med ombord.

I løbet af de næste par dage, vil omkring 55 tons håndsprit (omkring 62.000 store flasker) ankomme til England. Dette sker med en lignende flyvning fra Shanghai.

Jeg er meget glad for, at vi har været i stand til at kunne genåbne British Airways-ruten fra Shanghai. Dette har vi gjort for, at kunne få leveret hospitalsudstyr, som vi har købt til NHS. Vi har arbejdet døgnet rundt for at styrke NHS-forsyningerne og redde liv.

Nigel Adams, Statsminister (Minister for Asia)

Vi gør alt hvad vi kan, for at støtte den globale reaktion på Covid-19. Hvad enten det er, at flyve vigtige medicinske forsyninger til Storbritannien eller hjælpe med at bringe briterne hjem, så står vi klar til at hjælpe. Vi vil fortsætte med at bruge alle tilgængelige ressourcer til at støtte regeringen, NHS og samfundet over hele verden, der muligvis har brug for vores hjælp.

Alex Cruz, Formand og administrerende direktør hos British Airways

Flyvningen blev mulig, fordi den civile luftfartsmyndighed (CAAC) gav tilladelse til, at man kunne genåbne British Airways’ Shanghai-Heathrow-rute. Dog kun til brug af cargo.

British Airways samarbejder med deres søsterselskab IAG Cargo om, at flyve forsyninger rundt omkring i verden. Siden marts har IAG Cargo og flyselskaber inden for IAG (International Airlines Group) inkl. Aer Lingus og Iberia været medvirkende til, at bringe medicinske forsyninger til Europa for, at hjælpe i kampen mod Covid-19.

Billeder: British AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *