British Airways forlader London Gatwick

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways indstiller alle flyvninger til og fra London Gatwick. Desuden samles alle flyvninger til / fra Heathrow i terminal 5. Det betyder med andre ord, at selskabet ikke længere bruger terminal 3 i Heathrow.

British Airways har udsendt en erklæring, hvor selskabet forklarer den nuværende situation.

På grund af de betydelige begrænsninger og det udfordrende marked, for mange flyselskaber, vil vi midlertidigt suspendere vores flyvninger til Gatwick

Gatwick Lufthavn har allerede lukket sin nord terminal. Der er få afgange fra lufthavnens syd terminal, som British Airways også bruger. Med den store reduktion i antallet af flyafgange fra alle andre selskaber, der bruger Gatwick, er det vanskeligt at se, at syd terminalen kan forblive åben meget længere.

London City Airport er allerede lukket. Der har også været rygter om, at regeringen overvejer at bruge Heathrow Terminal 5 som et midlertidigt hospital til patienter med coronavirus.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af “The Deal Daddy” og har været offentliggjort på vores britiske søsterside www.insideflyer.co.ukHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *