British Airways fremviser deres nye uniformer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter længere tids venten, så har British Airways offentliggjort hvordan deres nye uniformer ser ud.

Det er desgineren Ozwald Boateng, som står bag de nye uniformer. Med de nye uniformer, så slutter den lange era, hvor blandt andet den kendte hat, designet af Stephen Jones, også slutter.

Den nye uniform serie vil ramme over 30.000 ansatte, som skal have den nye uniform. Det vil se lidt forskelligt ud alt efter deres arbejde, men den nye uniform serie vil desginmæssigt være ens for alle medarbejdere som i dag har en uniform.

Taget 4 år

I dag er det kulminationen på 4 års arbejde med at designe og teste uniformerne af. Testene har været store og der er 1.500 ansatte som har testet uniformerne af på arbejdet på jorden og i luften. Der har endda være lavet “hemmelige” flyvninger for ikke at afsløre detaljerne.

Vores uniform er en del af vores ikonisk repræsentation af vores mærker. Det er noget der skal følge os ind i fremtiden og fortælle en historie om at vi er et moderne selskab og vi giver en orginal engelsk service til alle vores kunder.

Fra starten af har dette været fokuseret på vores medarbejdere. Vi ønskede en uniform som allle var stolte af at have på og ved hjælp af 1.500 medarbejdere, så har vi testet det grundigt, så vi er sikker på at have leveret netop det de ønsker.

Sean Doyle, CEO i British Airways

Involveringen af medarbejdere og mange workshops og tests har været en central del.

Der har været afholdt mere end 50 workshops for at sikre at uniformerne kan bruges optimalt til det praktiske arbejde, samtidig med at designet er i fokus.

De “hemmelige” flyvninger har været fragtflyvninger, og dermed uden passagerer. På disse flyvninger er det blevet testet om der kan arbejdes i kabinen, galleyen. Derfor har der også været et samarbejde med British Airways catering firma DO&CO. Nogle medarbejdere har endda skulle teste uniformerne i et stort kølerum med temperaturer under nul grader.

Hvad syntes du om de nye uniformer?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *