British Airways: Ingen mister status i 2021

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag har British Airways meldt ud at de forlænger deres Executive Club medlemmers status ind i 2022. Dermed mister ingen deres status grundet corona pandemien.

British Airways er hurtigt ude og har set vigtigheden i at klart at fortælle at deres normalt bedst betalende kunder ikke skal bekymre sig om deres medlemsstatus.

Overordnet set sker der følgende:

  • Hvis dit medlemsår i optjeningen af Tier Points udløber imellem 1. juli og 31. december 2021, så vil du automatisk blive forlænget med ekstra 12 måneder.
  • Dette betyder at alle Executive Club medlemmer, uanset om du er Bronze, Silver eller Gold, ikke vil miste status i 2021
  • Dette er samme procedure som blev meldt ud i juni 2020

Mens vi venter på at muligheden for rejser bliver genåbnet, så vil vi gerne takke vores Executive Club medlemmers loyaltet igennem denne mest udfordrende periode i vores flyselskabs historie.

Vi ved at mange medlemmer ikke har kunnet rejse, men med denne forlængelse, så kan alle beholde deres fordele længere og bruge dem når de skal flyve igen.

Niall Rooney, Head of the British Airways Executive Club

Også reduceret antal Tier Points nødvendig

Det er også forsat lettere at optjene en højere status. British Airways forsætter med de reduceret antal Tier Points som du skal bruge.

Den reduceret tabel er her:

  • Bronze: Fra 300 til 225 Tier Points eller 18 flyvninger
  • Silver: Fra 600 til 450 Tier Points eller 37 flyvninger
  • Gold: Fra 1500 til 1125 Tier PointsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *