British Airways lader nu passagerer selv boarde deres fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Endnu en nyhed fra gårsdagens pressetur med Alex Cruz. Nu kan passagerer hos British Airways komme endnu hurtigere ombord på flyet. Flyselskabet lancerer nemlig nu automatiske boardinggates, så passagerer selv kan scanne deres boardingpas og få direkte adgang til flyet.

”Boardingkort, tak”. Sådan lyder ordene ofte, inden man som passager kan begive sig ombord på et British Airways fly. Men det er snart fortid. Nu installerer flyselskabet nemlig automatiske boardinggates, der gør det muligt for flypassagerne selv at boarde blot ved at indføre deres boardingkort i en scanner.

InsideFlyer så dette på gårsdagens pressetur med CEO og Chairman ved British Airways Alex Cruz. Han var meget opsat på at dette ville hjælpe med at få boarding processen til at gå hurtigere og sikre at statuskunderne kom ind først i flyet.

Anne-Louise Eppler, som er Corporate Sales Manager Nordics hos British Airways siger:

De nye, automatiske boardinggates gør rejsen gennem lufthavnen nemmere for vores kunder, hvilket har været et ønske fra dem, som vi nu er glade for at kunne imødekomme. Foruden de nye boardinggates har vi tidligere indført automatiske bag-drops, som også har forkortet vores passagerers tid i lufthavnen.

Passagerernes ansigter vil fremover blive scannet via en digital scanner allerede ved security, som senere matches med deres boardingkort ved de automatiske boardinggates, så de får direkte adgang til flyet. Sikkerheden er altid i centrum hos British Airways – det gælder også for den nye biometriske ansigtsgenkendelses-teknologi, som er et af de mest avancerede tekniske systemer til formålet set i forhold til andre luftfartsselskaber og lufthavne.

Self Service Boarding Gates at British Airways Heathrow Terminal 5 for Domestic flyvninger i første omgang.

Til at starte med bliver de nye boardinggates indført på British Airways’ indenrigsruter, men planen er at installere dem på samtlige internationale flyvninger indenfor nærmeste fremtid.

Anne-Louise Eppler siger:

Indførelsen af ​​de nye automatiske boardinggates er en del af en større investering i ny teknologi, som vil forbedre vores kunders oplevelse i lufthavnen, når de flyver med British Airways.

British Airways har desuden netop åbnet en ny First Wing i Heathrow lufthavns terminal 5 – et eksklusivt og re-designet check-in område for flyselskabets premium kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *