Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
British Airways forsætter med at opgradere deres lounger rundt om i verden. Nu er turen kommet til deres lounge i San Francisco, som nu er blevet renoveret og indrettet efter deres nye designlinie.
Den nye lounge er på 665 kvadratmeter og giver direkte udsigt ud til standpladser og landingsbanen. Dette er sikret ved hjælp af gulv til loft vinduer som er langs hele loungen og lukker en masser af naturligt lys ind.
I selve loungen er der skabt et antal af zoner, der er designet til at passe med de forskellige behov de rejsende har.
Nogle vil slappe af inden flyvningen, nogle vil spise og andre vil gerne fokusere på at få arbejdet, hvilket de kan gøre i et seperat område af loungen.
I den centrale del af loungen er der kommet en lille “deli bar”, hvor du kan finde en lang række forskellige retter og drikkevarer.
For de som rejser i First Class eller har et Concorde Key, så kan de benytte sig en den helt nye og exclusive “Boutique Dining room”. Der vil blive serveret ekstra gode vine og menuerne vil være skabt af nogle af de bedste kokke i verden.
Dette bliver måske den bedste restaurant i hele lufthavnen – dog også med få som reelt får adgang til den.
Vi ved at loungerne er en vigtig del af rejsen for nogle af vores kunder. Derfor er vi glade for at kunne åbne denne nye lounge i San Francisco, som er den tredie nye lounge vi har åbnet i USA.
Vi er sikre på at vores gæster vil kunne lide det nye design. Den feedback vi har fået fra New York har været meget positiv og det håber vi bliver det samme i San Francisco
Carolina Martinoli, British Airways’ Director of Brand and Customer Experience
Læs mere: Se en 360 graders interaktiv video af loungen her
Det er den femte lounge i alt, som har fået det nye design for Club og First loungerne. Udover San Francisco, så er følgende lounger opgraderet:
- New York JFK
- Rom
- Aberdeen
Følgende destinationer står som de næste i rækken til at blive opgraderet:
- London Heathrow
- Genevé
- Chicago
Boutique Dining room
Menuen i restauranten er følgende (eksempel):
Selection from the Charcuterie Board
- Busseto Prosciutto, Chorizo El Ray, Olli Salumeria Salame,
- Columbus Coppa
- Mitica Drunken Goat, Esperanza Manchego, Don Juan Mahon
- Served with Marcona Almonds, Marinated Olives, Cornichons, Sourdough Toast and Fallot Grain Mustar
Soup
- Garden Vegetable, Lemon Orzo Chicken
Entrees
- Seafood Cioppino with Shrimp, Scallops, Sea Bass, Haricot Vert and Rouille
- Rigatoni with Heirloom Cherry Tomato Sauce, Ricotta and Parmesan
- Add Grilled Chicken, Shrimp or Scallops
Mezze Plate
- Mini Vine Roasted Peppers, Grilled Local Shiitake Mushrooms, Marinated Heirloom Tomatoes, Hummus Warm Pita
Dessert
- Blackberry Granola Yogurt Parfait
Cheese
- Laura Chenel, Goat Cheese, Sonoma County CA,
- Bellwether Farms Point Reyes Blue Cheese, San Andreas, CA
- Fresh Pita Crisps, Fig Spread
Skriv et svar