Brøchner åbner Hotel Ottilia i tidligere Carlsberg bryggeri

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Beliggende i Carlsberg City District, ligger det nye Hotel Ottilia i en af de tidligere Carlsberg bryggeribygninger.

I og med, at hotellet åbnes i de tidligere Carlsberg bryggeribygninger, bevares den industrielle arkitektur samtidig med at de originale detaljer bevares. Facaden prydes af 64 guldskjold på den ene side og på den anden side, 64 store runde vinduer. Hotellet vil få i alt 155 værelser, hvoraf hotellets suiter vil være beliggende i et tårn. Det vil også være muligt at afholde konference på hotellet. Hotellet byder nemlig indenfor i det tidligere produktionsrum hvor der er plads til op mod 200 personer.

Derudover tilbydes der både spa og badeområde samt tagterrasse med en italiensk restaurant

Karim Nilsen, CEO for Brøchner hotels udtaler:

Vi er meget opmærksomme på, at de bygninger, vi skaber Hotel Ottilia i, er en del af danmarks historie. Som et autentisk boutiquehotel bringer vi bygningernes historie ind i hotellets design. Kornsiloer og industrielle elementer er indbygget i interiøret og det er afgørende for historien om bygningerne og hotellet.

og han fortsætter:

Vi skaber unikke hoteller og oplevelser, der genopfinder hotelopholdet, og efter vores opfattelse er Carlsberg City District et af de mest unikke områder i København. Hotel Ottilia tilbyder både gæster og lokalbefolkningen en enestående oplevelse på mange måder, da dette hotel er meget mere end blot et hotel.

 

Brøchner Hotels har annonceret en åbningsdato i midten af ​​januar og man kan allerede nu booke værelser på hjemmesiden www.brochner-hotels.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *