Brussels Airlines – 59 destinationer starter op fra juni måned

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det lysner virkelig i horisonten. Flere og flere flyselskaber kommer med positive meldinger om ruteopstarter. Senest er Brussels Airlines, som fra juni måned og frem til august måned vil starter op på 59 destinationer.

Som et forsøg på at starte op igen, har Brussels Airlines i dag meldt ud at de ser en efterspørgsel på 30% af deres normale sommerprogram i Europa og 40% af deres langruteprogram. Baseret på denne efterspørgsel, så vil flyselskabet starte op til 59 destinationer spredt ud over 33 lande i Europa, Afrika og USA.

Det vil være en løbene opbygning mellem den 15. juni og den 31. august. I slutningen af august måned forventer flyselskabet at have 240 ugentlige flyvninger.

I Europa vil det være 20 lande som der vil blive startet ruter til. Det er blandt andet Spanien, Portugal, Grækenland, Italien, Frankrig og Danmark.

På langruterne vil flyselskabet forsøge at starte op til 13 ud af dens 17 afrikanske destinationer og New York som den eneste i USA. Det er forsat planen at Montreal i Canada vil åbne op til marts 2021.

Brussels Airlines kommen rutekort mellem juni og august 2020.

I denne uge vil flyselskabet opdatere reservationssystemerne med det nye ruteprogram. Så hold øje med mulighederne for at komme på ferie eller besøge familien i udlandet.

Hvis efterspørgselen forsætter, så vil flyselskabet forsætte med at udvide destinationer. Det forventes at blive meldt ud i løbet af juni måned.

Husk på at du forsat har meget fleksible muligheder for at ombooke. Rejser frem til den 31. december 2021 kan ændres uden gebyr. Det gælder både for dato og destination (ikke eventuelle forskelle i billetprisen – den skal forsat betales).

Vi ser meget frem til at genstarte vores flyvninger og byder kunderne velkommen. I denne summer vi vil starte op i de små og så følge efterspørgselen på markedet løbende. Det er vores plan at udvide vores ruteprogram fra september og fremad. I slutningen af året håber vi at være tilbage på 50% af vores normale ruteprogram. Det er dog afhængigt af de forskellige landes rejserestriktioner.

Dieter Vranckx, CEO Brussels Airlines –

Se med i nedenstående video, hvor de forklares hvordan flyselskabet vil sikre rejsen for passagerne og personale ombord og i lufthavnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *