Brussels Airlines åbner rute til Mumbai

Brussels Airlines åbner rute til Mumbai

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det belgiste flyselskab “Brussels Airlines” åbner til foråret en ny rute til Mumbai i Indien.

Fra den 6. marts vil man kunne flyve direkte imellem Bruxelles og Mumbai, med det lufthansa-ejede selskab “Brussels Airlines”. Ruten vil blive betjent af en af selskabets A330-200, som er indrettet med 3 klasser ombord (Economy, Premium Economy og Business). Flyvetiden ligger på ca. 9 timer.

Der vil være gode tilslutningsmulgheder fra København til denne rute, med omkring 2 timers ventetid i Bruxelles lufthavn.

Vi har taget et kig på priserne fra København til Mumbai via Bruxelles, og på tilfældige datoer i starten af marts, ligger en returbillet på omkring 5.000 kr. på economy, og 17.000 kr. på Business. Vi kunne desværre ikke finde nogen priser på Premium Economy endnu.

Priserne ligger relativt lavt, sammenlignet med andre selskaber på samme datoer, og kun en kombineret Air Berlin, og Brussels Airlines billet var billigere – altså må vi formode at denne rute gør det billigere for de danske rejsende at komme til Indien.

Ruten vil blive fløjet 5 gange ugentligt, med afgang fra Bruxelles klokken 10.20 om formiddagen, og afgang fra Mumbai klokken 01.40 om natten. Fra Bruxelles vil der blive fløjet mandag, onsdag, torsdag, fredag og søndag. I den modsatte retning flyves der mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Husk også at du med Brussels Airlines også har mulighed for at optjene bonuspoint til SAS Eurobonus!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *