Brussels Airlines aflyser 32 procent af deres flyvninger grundet strejke

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi er efterhånden vant til at der løbende kommer strejker som påvirker flyselskabernes mulighed for at gennemføre alle planlagte flyvninger. Brussels Airlines bliver i næste uge ramt af en national strejke i Belgium og derfor varsler de at 32 procent af deres afgange annulleres.

Baseret på de nuværende informationer, så vil der starte en national strejke på onsdag den 13. februar 2019. Grundet denne strejke, så forventer Brussels Airlines at strejken vil påvirke lufthavnen i Bruxelles og dermed Brussels Airlines.

72 ud af 222 flyvninger aflyst

For at være forberedt bedst muligt til strejken, så har Brussels Airlines valgt at aflyse 32 procent af onsdagens program. Det svarer til 72 ud af 222 flyvninger som ikke vil blive gennemført.

I alt oplyser Brussels Airlines at dette vil ramme mere end 16.000 rejsende – alene rejsende med Brussels Airlines.

Brussels Airlines tilbyder alle muligheden for at tilpasse deres rejseplaner på forhånd. Så skal du rejse til Bruxelles eller via Bruxelles, så vil vi anbefale dig at holde dig opdateret og eventuelt få ombooket dine flybilletter. I væreste fald, så kan du ende i Bruxelles eller slet ikke komme afsted.

Hvis dit fly er blevet annulleret, så kan du vælge at ombooke eller få refunderet din billet. Dette kan du gøre på denne hjemmeside eller direkte til dit rejsebureau.

Følg situationen ved at kigge på Brussels Airlines hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *