Brussels Airlines fejrer 10 års jubilæum som medlem af Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For ti år siden, d. 9 december 2009, sluttede det belgiske flyselskab Brussels Airlines sig til det største flyselskabsnetværk i verden: Star Alliance. Medlemskabet har gjort Bruxelles-lufthavnen til et af de største strategiske knudepunkter i Star Alliance-netværket.

Den 9. december 2009 meddelte Brussels Airlines, at bestyrelsesmedlemmerne hos Star Alliance havde godkendt deres ansøgning om, at blive medlem af Star Alliance. Siden Bruxelles Airlines indgang i Star Alliance, er Bruxelles Lufthavn blevet et strategisk knudepunkt for alliancen. 

Star Alliance-luftfartsselskaber betjener I dag 44 lande, 91 destinationer og opererer 309 daglige flyvninger ud af Bruxelles. Det betyder, at lufthavnen er blevet et af Star Alliance største transferknudepunkter med 1,3 millioner transferpassagerer årligt.

Værdien af vores Star Alliance medlemskab er stadig meget relevant i dag, da vores kunder værdsætter den problemfrie rejseoplevelse samt den globale netværksdækning, der tilbydes. Medlemskabet giver f.eks. adgang til mere end tusind forskellige lounges over hele verden og med den nyligt lancerede Connection Service, ved vores kunder, at der er hjælp at hente, hvis de risikerer at miste deres forbindelse. Det er et ægte kvalitetsmærke for vores flyselskab.

Christina Foerster, administrerende direktør for Brussels Airlines

Medlemskabet af verdens største globale flyselskabsalliance, er ikke kun en kvalitetsanerkendelse for Brussels Airlines. 

Det har nemlig også åbnet en verden af ​​fordele for passagerene.  

Derudover har Star Alliance for nylig lanceret deres Connection Service i Bruxelles Lufthavn, der hjælper passagerer med at komme igennem lufthavnen for at sikre, at de når deres fly til tiden 

Dedikeret Star Alliance Connection Service-personale bruger speciel software, der overvåger passagerer med en videre afgang. 

I tilfælde af forsinkelser eller forstyrrelser, der kan bringe deres flyforbindelse i fare, fremhæves disse kunder automatisk, hvilket giver en Connection Service-agent mulighed for, at iværksætte det mest passende hjælpemiddel for at sikre, at både passageren og deres bagage når deres forbindelse. 

Som en maskot for Star Alliance-medlemskabet, flyver en ar Brussels Airlines ‘Airbus A319 (OO-SSC) rundt med en Star Alliance bemaling.

Billede: Brussels AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *