Brussels Airlines: Kåret som bedste transatlantiske selskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Brussels Airlines er for andet år i træk kåret som det bedste transatlantiske selskab af rejsemagasinet Global Traveler

Det amerikanske rejsemagasin Global Traveler lader hvert år dets læsere stemme om de bedste flyselskaber, lufthavne, hoteller, loyalitetsprogrammer, biludlejningsfirmaer og kreditkort. Der er næsten 100 forskellige kategorier. En af disse er “Bedste transatlantiske flyselskab”

Top 10: Bedste transatlantiske selskab

Ved udgangen af 2019 blev Brussels Airlines kåret til det bedste transatlantiske flyselskab. Dette er det andet år i træk, at flyselskabet har modtaget prisen. Afstemningens resultat er vist nedenfor

  1. Brussels Airlines
  2. TAP Air Portugal
  3. American Airlines
  4. United Airlines
  5. Swiss International Air Lines
  6. Air France
  7. Lufthansa
  8. Delta Air Lines
  9. British Airways
  10. Austrian Airlines

Brussels Airlines

Det belgiske flyselskab betjener tre destinationer i Nordamerika, herunder New York, Washington og Toronto. Fra den 29. marts 2020 tilbyder selskabet fly til Montreal.

I 2019 investerede Brussels Airlines i opgradering af sin langdistanceflåde og modtog syv fly, der både er mere støjsvage og mere miljøvenlige. Flyselskabet renoverede også kabineinteriøret i fly, der flyver til og fra Nordamerika og introducerede en splinterny Business Class, Premium Economy Class og Economy Class på sine flyvninger til og fra Afrika og Nordamerika. Siden 1. august har Premium Economy Class været tilgængelig på alle flyvninger til og fra New York, Washington og Toronto (sæsonruten til Toronto betjenes dog ikke lige nu)

Global Traveler

Global Traveler har omkring 300.000 læsere – og er målrettet til internationale erhvervsrejsende i USA. Magasinets læsere har ofte lederstillinger. Mange læsere rejser på Business Class og bor på 4- og 5-stjernede hoteller

Abonnenterne på Global Traveler og læsere af online magasinet globaltravelerusa.com har kunnet deltage i afstemningen. Spørgeskemaer med svar på mindre end 50 procent af spørgsmålene talte ikke med i resultatet. Resultatet er baseret på mere end 20.000 godkendte udfyldte spørgeskemaer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *