Stockholm – Warszawa. Ny SAS rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

EuroBonus: Så er der godt nyt til point-jægerne. Fra 1. maj begynder SAS at flyve mellem Stockholm og den polske hovedstad Warszawa.

Økonomien buldre frem i Polen. Derfor er Warszawa er blevet en vigtigt destination for forretningsrejsende. Nu øger SAS antallet af ruter til den polske hovedstad. Fra 1. maj starter en ny rute fra Stockholm til Warszawa. Denne supplerer de 3 daglige returflyvninger SAS allerede har mellem København og Warszawa på hverdage.

På hverdage har ruten mellem Stockholm og Warszawa 2 daglige returflyvninger: Morgen/formiddag og sen eftermiddag/aften. Om søndagen har SAS en afgang (eftermiddags/aften). SAS bruger en Boeing 737-700 på ruten.

  • Stockholm – Warszawa
    • SK 2601. Afgang 07.05, Ankomst 8.45
    • SK 2603. Afgang 16.10. Ankomst 17.50
  • Warszawa – Stockholm
    • SK 2602. Afgang 09.50, Ankomst 10.35
    • SK 2604. Afgang 18.30. Ankomst 21.15

Vi er glade for at kunne tilbyde en ny rute med gunstige afgangstider mellem Skandinavien og Warszawa direkte fra Arlanda. Det er et stærkt samarbejde mellem de to regioner, og vi er glade for at kunne øge vores tilbud til det store antal forretningsrejsende på denne rute.

Karl Sandlund, Executive Vice President; Commercial, SAS.

Godt nyt til point-jægerne

Hvis du ofte rejser til Polen og samler EuroBonus point, er den nye rute måske en god nyhed, hvis du rejser fra København. Nedenunder ser du et eksempel på en billet til søndag d. 10 maj fra Warszawa til København.

Rejser du på plus, kan du spare 251 kroner, hvis du vælger at rejse hjem via Stockholm i stedet for at tage den direkte rute. Og endnu bedre: Et kort ophold i Arlanda vil give dig hele 2250 EuroBonus point mod 1500 point, hvis du vælger den direkte rute. Altså en gevinst på 750 point. Det koster dog ekstra rejsetid: 2 timer og 20 minutter. Du må gøre op med dig selv, om du vil bruge den ekstra tid for at optjene flere point.

På go, får du ekstra point for en lille merpris. De mange billetkombinationer vises ikke på det første skærmbillede – men hvis du kikker nærmere på priserne, vil en go-smart billet via Stokholm kun kost 35 kroner mere. Men den vil give dig 250 eurobonus point mere, end hvis du tager den direkte rute.

Det skal retfærdigvis tilføjes, at på andre rejsedage, vil billetten via Stockholm dog være noget dyrere – så vi har i dette eksempel været heldige at ramme en rigtig god rejsedag.

Jyderne får svært ved at flyve via Stockholm

SAS har daglige afgange fra Aarhus og Billund til Stockholm. Disse passer dog ikke med tiderne for ruten fra Stockholm til Warszawa. Derfor vil det kræve en overnatning i Sverige, hvis du vil rejse den vej. Dertil kommer at optjeningen af EuroBonus point mellem Jylland og København er præcist den samme som optjeningen af EuroBonus point på en direkte rute fra Jylland til Stockholm. Derfor får jyderne svært ved at bruge den nye rute mellem Stockholm og Warszawa

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside

Foto: SASHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *