Brussels Airlines lukker deres bonusprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så skete det der i lang tid havde været ventet. Brussels Airlines lukker deres eget bonusprogram LOOP ned og Miles & More bliver det fremtidige.

Fra den 1. februar 2020 lukker LOOP ned. Så det er ikke lang varsel Brussels Airlines giver deres medlemmer. Dog kan pointene (de såkaldte LOOPs) forsat bruges i en periode på op til 12 måneder.

Medlemsprogrammet LOOP har eksisteret i 4 år, men allerede den gang var der meget snak om at de burde have gået hen og implementeret Miles & More i stedet for. Nu sker det endelig – fristes man til at sige.

Miles & More gælder i flere og flere dele af Lufthansa Gruppen og det er klart et af de største medlemsprogrammer i Europa. Derfor kan det tilbyde meget mere end mindre lokale programmer kan. Det er helt sikkert også en del omkostninger at spare for Brussels Airlines da systemer og medarbejdere ikke skal holdes i gang. Så der er synergier at hente.

Konsekvensen for medlemmerne af LOOP

Der sker følgende for de nuværende LOOP medlemmer:

 • Fra 1. februar 2020 kan du ikke optjene flere LOOPs
 • Der lukkes for nye medlemmer fra 1. februar 2020 (logisk nok)
 • Alle bonusbilletter booket i LOOP programmet inden den 31. januar 2020 og som flyves inden den 31. januar 2021 på et Brussel Airlines fly vil forsat gælde
 • LOOP medlemmerne kan bruges deres LOOPs frem til den 31. januar 2021 til at booke bonusbilletter på Brussels Airlines flyvningerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Thomas Jacobsen siger

  Det skal lige siges at SN kørte M&M og Loop sideløbende. Sikkert derfor Loop aldrig blev den store success.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Thomas,
   Det er helt korrekt at det kørte side om side. Det var derfor også noget som var problemet, da de oprettede LOOP for 4 år siden. Men tak for at du lige fik skrevet det tydeligt.
   Hilsen
   Henrik Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *