Start året grønt med Simple Feast og optjen 3.000 EuroBonus-point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som EuroBonus-medlem kan du nu starte året ekstra sundt med de klimavenlige måltidskasser fra Simple Feast, som kun tager 10-minutter at forberede. I hele januar kører SAS en kampagne og det betyder at du optjener 1.000 point mere end normalt.

Simple Feast vil helst ikke være endnu et uholdbart nytårsforsæt, du dropper i februar. Derfor har de skabt nogle måltidskasser, der baner vejen for en mere bæredygtig livsstil, som er fuld af nydelse, smagsindtryk og gode oplevelser – alt sammen vegetarisk eller vegansk.

Med afsæt i plantebaserede måltidsløsninger sigter de efter at gøre ikke blot din aftensmad men planetens fremtid bedre. Simple Feast tror på, at klimaforandringerne kan bekæmpes – ét måltid ad gangen. Så hvis du har lyst til at starte 2020 med nogle mere spændende, miljøbevidste madvaner, så er deres måltidskasser en oplagt løsning for dig.

Med ugekasserne fra Simple Feast vælger du mellem børnevenlige Family Feast og eventyrlystne Green Feast, der hver giver dig tre lækre aftensmåltider lige til at anrette. Kassen leveres direkte til din dør, og alt er forberedt, så du blot skal opvarme og servere retterne.

Der er ingen bindingsperiode, og dit køb registreres automatisk når du handler igennem deres side på SAS EuroBonus Online Shopping.

Velbekomme!

Tryk her for at gå til kampagnenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *